Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a gyűrűről?
A honlapról nem tudtam rendes linket kitenni, kereshettétek volna, ha megmondom a nevét egy évig :) Remélem nem követtem el így jogsértést :D
Ha szerettem volna kísérőgyűrűt, akkor valami hasonlót képzeltem volna el magamnak...
Nagyon szép, mindezek mellett tenyleg nagyon jó, hogy nem áll ki a kő Nekem azok nagyon csúnyák, nem tetszik a kézen sem, ráadásul nem praktikus viselet (ami nekem számít, mivel nem a fiókban tartanám az eljegyzési gyűrűmet, pont ezért mi ak karikagyűrűt váltottunk)
Gyönyörű, egy szóval...
Én is olyat választanék, amelyikből nem áll ki egy bumszli kő.
Viszont annyira nem tetszik, olyan hétköznapias jellegű. Na nem kell, hogy megfőzze a kávémat, de egy lehelettel látványosabbat néznék.
Picit "barokkos" hatású, hogy a felületén kívül még az oldaléleken is van díszítés, vésés (vagy az egyik, vagy a másik, vagy akkor kő nem kell). Ráadásul a színe is kételyeket vet fel bennem :)
Az azonban, hogy a kő nem áll ki belőle, tényleg pozitív, az nagyon is praktikus!
Mi számit piszokdrágának?
Hasonlót láttam már 30 körül is.
Nekem nagyon tetszenek,igaz sárga aranyban inkább,egyszerű,de szép (és nem mellesleg praktikus,nem tudnélk olyat hordani aminél kiáll a kő)
Szerintem szép és különleges.
Nekem jobban tetszenek azok amikből valamelyest kiáll a kő, de ez egyéni ízlés.
Azt gondolom, hogy ezen a gyűrűn látszik, hogy megmunkált, valahogy (még akkor is ha feltétlenül nem egyeznek az ízlések) ez valahogy tetszik mindenkinek, mert tényleg szép.
Ha én egy hasonló gyűrűt kapnék, látnám, hogy mennyi munka volt vele, szépen meg van csinálva stb... Valamelyest adna rá, hogy én tényleg milyen fontos vagyok annak kitől kaptam. :)
Amúgy szerintem is drága lehet, mert nem írnak árat... :P
Ezek egyedileg készített gyűrűk a honlapon (utánakerestem).
Seperc alatt kérhetsz árajánlatot, szerintem tedd meg.
És utána írd meg, mert kíváncsi vagyok! :P
Mikor szeretnéd a lánykérést? :)
Mióta vagytok együtt? :)
De gyorsan megtaláltad utolsó.
Még nincs tervben lánykérés, csak nézelődök. De ahogy néztem ott az árakat... :)
Igen, mert google-n lehet kép alapján keresni ;)
így könnyű... :)
És csak azon az egy oldalon "árulják"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!