Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik rákérdeznem, hogy akkor lesz-e eljegyzésünk?

elmesélem a mi történetünk, ha okos vagy tanulsz belőle.
karácsonykor mondta, hogy anyukája szeretne nekem valami ékszert venni, gyűrűt. én meg mondtam , hogy nem szeretnék gyűrűt kapni. én úgy értettem, hogy anyukájáéktől, ő meg magában elkönyvelte , hogy én gyűrű ellen vagyok. néhány hete láttunk egy esküvős filmet, nagyot sóhajtottam és mondtam , hogy de szép volt. mire ő , hogy én mióta vagyok esküvős párti? na jött a nagy felismerés , hogy hogy félreértettük egymást.
én meg várom, hogy végre elvegyen, ő meg nem akarta erőltetni ,mert nekem ,,nem kell gyűrű".
3 hét múlva esküvőnk lesz.
a lényeg : nyugodtan mondd meg neki, hogy annyira lesokkolt amit mondott, hogy nem tudtad hova kapd a fejed, és örülnél , ha eljegyezne. ezzel nem is kényszeríted semmire, de a tudtára adtad.
sok sikert

ja előző vagyok. tényleg ne hasonlítgass az előző barinőhöz magad te más vagy.
csak hajrá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!