Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen gyűrűt vegyek a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűt vegyek a páromnak?

Figyelt kérdés
Ő már megkérte a kezemet egy kis köves gyűrűvel,de még nem csináltunk ilyen családi banzájt, amikor felhúzzuk a karikát. Én azt majd később szeretném majd ha lesz pénzem rá,mert vmi nagyon szépet szeretnék.De nemsoká itt az évfordulónk és most én is szeretném megajándékozni egy gyűrűvel (talán pecsét vagy nem tudom milyen) /megkérném a kezét/ és így már neki is lenne legalább gyűrűje.Lenne látható jele hogy mi jegyesek vagyunk :) Szerintetek mit vegyek: pecsét vagy vmi kisebb karika?de sztem a karika az párban nézne már ki jól.Képeket is küldhettek. Amugy ő 21/F
2009. okt. 3. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok pecsétgyűrű rajongó, de akár lehet az is, ha nektek az tetszik.

A karikagyűrű párban az igazi, tehát azt ne vegyél.

A legjobb, ha bemész ékszerboltokba, és körbenézel, milyen férfi gyűrűk vannak, és mi az, ami pl. stílusban illik a te gyűrűdhöz is :)

2009. okt. 3. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:
péniszgyűrűt :D
2010. okt. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!