Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már kitűztük az esküvő időpontját, csak a gyűrű kérdést nem sikerült megoldanunk, mert undorodok mindenféle ékszertől, de leginkább a nemesfémektől. Merre induljak?
Figyelt kérdés
A szó szoros értelmében rosszul vagyok tőle, és még a gondolattól is, hogy megfogom egyáltalán (az aranytól főleg). Próbáltam már körbeírni, hogy valami különlegessel, mondjuk egy iparművész által készítettel darabbal(amibe valami személyeset is belecsempészhetnénk) helyettesíthetjük a jegygyűrűt, de a google nem akar nekem ebben segíteni. Valakinek valami konkrét irányvonala?2013. máj. 16. 00:35
11/13 anonim válasza:
Nem tudom a tetovállás hogy vagy, de egy ismerősöméknek nem gyűrűjük van, hanem gyűrűt tetováltattak maguknak. Ez is lehet megoldás.
Vanolyan ismerős akinek házikómintás a gyűrűje.
Amúgy én se szerettem soha az ékszereket, de az elejgyzési és a karikagyűrűt imádom, nem szoktam levenni csak ha úszni megyek.
12/13 anonim válasza:
Normális tetováló nem készít ujjra tetoválást, mert évtizedes tapasztalatok mutatják, hogy az ujj nagyon igénybe vett terület, kopik, a minta megfolyik, sose lesz szép.
Persze van amelyik bármit megcsinál, ha kifizeted, de olyan szalonokban, amik adnak magukra is valamicskét, meg arra, hogy amit magadon hordasz tulajdonképpen az ő reklámjuk, azok nem csinálják meg, mert nekik kellemetlen.
13/13 anonim válasza:
előző válaszoló lehet igazad van, én nem értek hozzá. Amit én láttam nem több éves hanem néhány hónapos tetoválás volt, az szépnek tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!