Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a párom kellene vegye a gyűrűket, miért?
Tegnap már írtam ki kérdést, de lehet nem fogalmaztam túl világosan és nem írtam le a részleteket....
Anyósom szerint a párom kéne vegye a gyűrűket egyedül, nem pedig közösen...Van aranyunk és csak "pár ezerrel" kellene megtoldani az egészet, amit a közösen spórolt pénzünkből tennénk ki. A párom nem dolgozik, nekem van ösztöndíjam és alkalmi munkám, amikből nyáron kijönne....
Tudom, anyósom rosszul is lesz, és szégyellni fogja magát, ha nem így lesz. De "csak" a páromnak egyhamar nem lesz annyi pénze, hogy megvegye... Akkor?
Köszi, én is így gondolom!
A múltkor mikor felhozódott a téma rendesen hajbakaptak ezen...
Anyósom szerint a párom kellene megvegye, mivel Ő a férfi. Én értem a hagyományokat (ha egyáltalán van ilyen) meg mindent, de nincs lehetőségünk arra, hogy a párm vegye meg. 6 éves egyetemre jár, gúnyosan oda is mondta az anyukájának, hogy oké majd az első fizetéséből megveszi (még elég se lenne). Az anyukája meg rávágta, hogy rendben :D
Most 5. éves a párom, nem akarunk még tovább várni. Már 5, 5 éve együtt vagyunk.
Lehet úgy van vele, hogy tudja nem bírja megvenni a fia és akkor hátha odázhatja a dolgot.
Felénk is így szokás, DE ha a fiú nem tudja megvenni egyedül, akkor vagy együtt veszik meg, vagy ha a szülőket ez annyira zavarja, akkor megveszik inkább ők. Így viszont tiszta olyan, mintha csak azért pampogna, hogy ne legyen gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!