Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után 2 héttel meggondolta magát? Hallottatok már ilyent?
Bnőmet 4 év után megkérte a pasija, március 11-én. A pasi nagyon boldog volt, h a bnőm igent mondott, szinte röpködött a fiú.Utána héten együtt néztek közös lakásokat, ahova közösen költözhetnének, tervezgettek, teljes volt az összhang. Március 25-én azonban azt mondta a pasi, hogy visszaszívja az egészet, ő még nem kész a kötelezettségvállalásra. Eddig megfontolt, racionális mérnökembernek ismertük őt.
Mindketten 30asok (tehát nem fiatalok már), külön élnek, szülők már nem élnek, tehát ők sem tudtak belekavarni.3. személy nem jött képbe a barátok szerinte se. 2 hét alatt úgyse jöhet olyan, akivel azonnal el lehetne képzelni az életet!Bnőm azóta hozzám költözött ünnepekre és zokog. Sztetek mi történhetett?
Figyi, fölvidítom kicsit a barátnődet. Én is 35 vagyok, de én mág 2 hétig sem voltam jegyes. Ő már legalűbb kipróbálta:-)
Voccen kívül, tökre sajnálom, és nagyon megértem hogy sír.
És nem is a pasi miatt, hanem mert kicsúszott a lába alól a talaj.
Nagyon ijesztő egyedül maradni hirtelen...Tudom.
Viszont szerintem az a pasi tök hülye..
Tényleg jobb hogy most pattant le.
Ismerősök voltak még "érdekesebben".
+0-hoz közel,4 éve együtt,2 éve együtt élve.
A lány már kb 1 éve hisztizett a gyűrűért,megkapta,erre 3 héttel később (karácsony előtt 1 héttel) visszadta.
(pedig a pasi nem úgy adta,hogy "nesze,csak hagyd abba a hisztit)
Előfordul,kiheveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!