Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed a következő szituációról?
Most akkor volt egy babád vagy van is?
Egy anyuka nem igy beszél a gyerekéről
Nézd én biztos nem élnék így. Szerintem ez borzasztó.
Akkor már inkább mennék vissza a szüleimhez, amíg nem tudok önálló életbe kezdeni. Nem tudom mekkora a baba, de ha nem annyira kicsi már, akkor simán mehet bölcsibe, te meg vissza dolgozni. Akkor talán előbb jutnátok egyről a kettőre. Egy olyan link alakkal, aki nem hajlandó dolgozni, de képes a 20 ezer forintos gyesedet felélni... Hát szerintem kár időt pazarolni. Nem is értem hogy jöttök ki belőle, szerintem nem fedezi a kaját, rezsit, egyebeket.
"Volt egy babám. Előtte szüleimnél laktunk. Ott ők fizttek mindent."
Vajon mire vállaltátok be a babát? Csak úgy bele a világba? Valami majd lesz?
A jelenlegi párod meddig akar a szülei nyakán lógni? (Remélem, cigizik? Mert ugye az úgy szokott lenni; nincs pénz, de arra azért "fussa".)
Te mit vársz ettől a helyzettől? És mit vársz a párodtól? Gondolod, hogy valaha lesz olyan, hogy eltart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!