Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Véleményed a következő szituác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményed a következő szituációról?

Figyelt kérdés
Volt egy babám. Előtte szüleimnél laktunk. Ott ők fizttek mindent. Megismertem a jelenlegi páromat. Odaköltözteünk a babával hozzá és az anyukájához. Itt én a gyesből fizetem a hármunk rezsijét és a férjem, kisgyerekem és a saját élelmemet (szüleim a kisgyereknek majdnem mindent megvesznek én tanulok). Amikor megismertem a párom, akkor volt munkája (mint kiderült pár hóonapig csak), de amióta ideköltöztünk nincs, mondván 'ő nem vállal el akár mit'. Szerintem teljesen jól járt a párom anyukája, hogy mi tertjuk úgymond el a fiát, és nem ő, de ő ezzel nincs megelégedve. Azt mondta nekem, nem érti, miért nem kérdezik meg a szüleim tőle, hogy segítsenek-e a rezsijébe. Meg mi az, hogy a párom eszi az ő főztjét is, főzzek gyakrabban, hogy ne az övét egye. (Én főznék, ha lenne miből, de a gyest, vagy a családi pótlékot éljem fel jobban, így is még a ruháit is én veszem a páromnak, ha épp marad pénzünk) Vélemény a helyzetről? Azért jöttem el a szüleimtől, mert családi tragédia történt, és azóta teljesen megváltoztak, kisgyerekkel nem szívesen élnék velük, sokat üvöltenek, agresszívak.
2013. márc. 22. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor volt egy babád vagy van is?

Egy anyuka nem igy beszél a gyerekéről

2013. márc. 22. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Félreérthetően fogalmaztam :) Volt is és még van is, még mindig baba :) És a bébikével laktunk a szüleimnél, amikor még nem ismertem a páromat.
2013. márc. 22. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én biztos nem élnék így. Szerintem ez borzasztó.

Akkor már inkább mennék vissza a szüleimhez, amíg nem tudok önálló életbe kezdeni. Nem tudom mekkora a baba, de ha nem annyira kicsi már, akkor simán mehet bölcsibe, te meg vissza dolgozni. Akkor talán előbb jutnátok egyről a kettőre. Egy olyan link alakkal, aki nem hajlandó dolgozni, de képes a 20 ezer forintos gyesedet felélni... Hát szerintem kár időt pazarolni. Nem is értem hogy jöttök ki belőle, szerintem nem fedezi a kaját, rezsit, egyebeket.

2013. márc. 22. 16:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Vízt kell fizetni, a fát a szüleim hozzák. Ezen a lakrészen, ahol mi élünk, itt ezzel fűttünk. Maradék az ennivalo, telefonszámla.
2013. márc. 22. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, elmegy dolgozni, akkor két-három hetet dolgozik, aztán betegszabadságon van, mert nem bírja a munkát, és kirúgják. Akkkor mondjuk két hónapot megint nem aztán megint talál valami hasonlót. Ilyenkor kap 20-30 ezer forintot.
2013. márc. 22. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
1: Mi volt/van a gyermeked apjával? 2: Mennyit ismertél meg a jelenlegi párodbol összeköltözés elött, mennyi idö alatt?
2013. márc. 22. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

"Volt egy babám. Előtte szüleimnél laktunk. Ott ők fizttek mindent."

Vajon mire vállaltátok be a babát? Csak úgy bele a világba? Valami majd lesz?

A jelenlegi párod meddig akar a szülei nyakán lógni? (Remélem, cigizik? Mert ugye az úgy szokott lenni; nincs pénz, de arra azért "fussa".)

Te mit vársz ettől a helyzettől? És mit vársz a párodtól? Gondolod, hogy valaha lesz olyan, hogy eltart?

2013. márc. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!