Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leánykérés után már menyasszony leszek vagy csak a hivatalos eljegyzés után leszek menyasszony?
Mekkora hülyeség!
Akkor én sosem voltam menyassozny. Mert nálunks e közjegyző, de még család se volt.
A párom megkért egy csodás gyűrűvel(nem karika!) és igent montam. Rá egy évre volt az esküvő.
A közjegyzői tanúsítvány egyáltalán nem hülyeség, szimpla marketing a közjegyzőnek, hogyan kereshetne valamin... a közjegyző ugye bármit írásba foglal, ami nem törvényellenes, ha jól megfizetik érte....
Az egy másik kérdés, hogy a világon semmi értelme, és semmi jelentősége...
Megszedi az a maga pénzét, amikor lezongorázza a hagyatéki eljárásokat, meg amikor azt mondja valamelyik hivatal, hogy egy iratról "hiteles másolat kell", akkor a közjegyző azért, hogy ő fénymásolja le az eredetit, és ráírja, hogy az eredetivel egyező, azért is elkéri a maga többezer ft-ját, stb. stb.
Még egy ilyen teljesen családi, magánjellegű eseményen is tartani akarja a markát.....
Srácok, én vagyok, aki a közjegyzői ténytanúsítványt javasoltam.
Sajnálom, hogy nem éreztétek, hogy ez vicc volt.
De örülök, h mindenki felháborodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!