Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A leánykérés után már menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leánykérés után már menyasszony leszek vagy csak a hivatalos eljegyzés után leszek menyasszony?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 08:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Mekkora hülyeség!

Akkor én sosem voltam menyassozny. Mert nálunks e közjegyző, de még család se volt.

A párom megkért egy csodás gyűrűvel(nem karika!) és igent montam. Rá egy évre volt az esküvő.

2013. márc. 13. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

A közjegyzői tanúsítvány egyáltalán nem hülyeség, szimpla marketing a közjegyzőnek, hogyan kereshetne valamin... a közjegyző ugye bármit írásba foglal, ami nem törvényellenes, ha jól megfizetik érte....

Az egy másik kérdés, hogy a világon semmi értelme, és semmi jelentősége...

2013. márc. 13. 11:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Megszedi az a maga pénzét, amikor lezongorázza a hagyatéki eljárásokat, meg amikor azt mondja valamelyik hivatal, hogy egy iratról "hiteles másolat kell", akkor a közjegyző azért, hogy ő fénymásolja le az eredetit, és ráírja, hogy az eredetivel egyező, azért is elkéri a maga többezer ft-ját, stb. stb.

Még egy ilyen teljesen családi, magánjellegű eseményen is tartani akarja a markát.....

2013. márc. 13. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Srácok, én vagyok, aki a közjegyzői ténytanúsítványt javasoltam.

Sajnálom, hogy nem éreztétek, hogy ez vicc volt.

De örülök, h mindenki felháborodott.

2013. márc. 13. 12:38
 15/17 anonim ***** válasza:
37%
Különben meg nem mindegy, hogy mikortól leszel menyasszony? Kinek szól a lánykérés a külvilágnak vagy magatoknak? Mi az, hogy hivatalos eljegyzés? Az eljegyzés egyáltalán nem hivatalos, csak egy szokás a családnak. A hivatalos, az amit okiratban rögzítenek, az pedig az esküvő.
2013. márc. 13. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Görögkatolikusoknál (ortodox talán) van olyan, hogy templomi eljegyzés, és ez azért némi elköteleződéssel jár , kicsit hivatalosabb, mint a négyszemközt megejtett lánykérés. Mármint náluk van ilyen vallási szokás is, nemcsak esküvőkor mennek el a templomba. ha jól tudom, itt a jegyesség esetleges felbontása is komolyabb dolog, mint ha csak egymásközt beszéljük meg. Római katolikusoknál nincs semmi ilyesmi. Magánügy. majd akkor érdekli az egyházat, ha esküvő van kilátásban, és jegyesoktatásra kell járni. Na ez volt az egyházi része a lánykérős témának. Polgári eljegyzés közjegyző előtt? :) Ilyen nincs :).
2013. ápr. 3. 02:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nálunk se volt családi ebéd, csak mi ketten kellettünk az eljegyzéshez és egy gyűrű, meg a gyönyörű nyári éjszaka a folyóparton. Ezután másnap menyasszonyként mentem be dolgozni :).
2013. ápr. 3. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!