Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kideríteni, hogy a gyűrű, amit kaptam, milyen?
Figyelt kérdés
Tegnap volt az eljegyzésem, de a gyűrűről, amit kaptam, nem tudom eldönteni, hogy ezüst, vagy fehérarany-e?!
Két próba van benne, de sajnálatos módon nem sokat értek az ékszerekhez. Összehasonlítottam az ezüst gyűrűmmel.. hát elég nagy az eltérés árnyalatban.. :(((
2013. febr. 15. 18:14
11/23 anonim válasza:
Kellene hogy legyen benne fémjelzésnek.
12/23 anonim válasza:
Bármelyik ékszerboltban megmondják, felértékelik, ingyen...
Eljegyzési gyűrűnek akkor is örülnék, ha leszakadt kutyaláncból lenne. Vagy függönykarikából...
13/23 A kérdező kommentje:
Leginkább azért is érdekel, hogy hogyan bánjak vele, milyen helyzetekben vegyem le, (mosogatás,takarítás,stb..) nem pedig azért, hogy mennyit ér, de ha nincs segítő válasz a kérdésre, akkor nem kérnék egyéb kommentet :)))
2013. febr. 15. 21:30
14/23 anonim válasza:
Na de jó, hogy én voltam az egyedüli, aki jól értettem a kérdést, és nekem van a leghaszontalanabb válaszom az értékelés szerint... GYK, én így szeretlek! :D
(6-os)
15/23 anonim válasza:
Ha az tisztítás, tárolás érdekel, kérdezd meg az újdonsült vőlegényedet, hogy milyen a gyűrű. Nyilván ő sem akarja, hogy tönkretedd.
16/23 anonim válasza:
Tisztítás érdekel akkor azt kérdezd, hogy tisztíthatom az ezüst vagy fehérarany gyűrűmet, az sem véletlen hogy nem a vőlegényedet kérdezted meg.
17/23 A kérdező kommentje:
6-14-es: köszönöm a választ! :)
Utolsó: nincs különösebb oka, hogy nem őt kérdezem!
2013. febr. 15. 23:29
18/23 anonim válasza:
Kérdezd meg a vőlegényedet! Jó kapcsolat lesz, ha ennyit nem mersz megkérdezni. Mi lesz később, ha igazi problémák lesznek?
20/23 anonim válasza:
Mosogatásnál meg takarításnál a gagyi bizsut is leveszem, mert beakad, tele megy dzsuvával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!