Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív ötletek, hogy hol és hogyan jegyezhetném el?
A párom a kezemet a vidámparkaban kérte meg, az Óriáskeréken. Mondjuk én sem budapesti, sem Magyarországi nem vagyok, úgyhogy ez elég különleges volt számomra...
Amúgy azt gondolom, a kevesebb, néha több.
Egyszer a youtuben láttam egy elképesztő videót. Sajnos már nem találom, ezért csak leírni tudom mi volt benne.
Férfi és a nő vacsoráznak éppen egy elit étteremben. Erre odajön egy másik, kimondottan csinos nő és úgy állítják be, mintha viszonya lenne a pasival. Persze a pasi barátnője elkezd sírni,közbe eltűnik a pasi és az étterem egyik dolgozója kezdi vígasztalni.
Elkezdenek a dolgozók táncolni, aztán elkezdi levezetni a dolgozó az étteremből. Mindenhol újabb táncosok jelennek meg, aztán a nő is kezd rájönni, hogy az egész megrendezett volt, még a körülöttük lévő bárokban, téren ücsörgő kávézó emberkék is benne vannak. Mindenki táncol, megjelenik a pasi és megkéri a kezét. Úgy, hogy most azonnal hozzájön-e. Hoznak neki egy szép esküvői ruhát, ott helybe ráadják, közbe megérkeznek a szülei és a barátai is. Szegény lány meg kb. zokog örömében.
Mellé persze tüzijáték meg hatalmas buli.
Nézni is elképesztő volt. :D
http://www.youtube.com/watch?v=vyuKtBsgyeY
megvan a videó:D nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!