Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a facebookra lánykérős-gyűrűs képeket feltenni?
Karácsony-szilveszter tájékában annyi ilyen képet láttam, hogy eddig amelyik ismerősömet normálisnak tituláltam, már azokon is kezdek vacilálni...
Nem tudom, hogy ez a dolog most lett ilyen népszerű, vagy csak én értem el azt a korhatárt, amikor már megsokszorozódnak az eljegyzések, de rosszul vagyok...
Ma egyik volt egyetemi évfolyatársam posztolt ki egy képet, miközben a WC-ben áll a tükörrel szemben és látszik az újján a jeggyűrű...komolyan: a WC-ben, mint egy tizenéves kislány, akinek nincs ki mind a 4...
Múlt héten egy volt osztálytársam a konyhában csinált hasonló képet...
Nem értem, komolyan...
Nagyon gyerekes lehetsz kérdező,ugyanis egyetértek az előttem szóló emberekkel!
A Facebook egy olyan oldal,ahová bármit kitehet,megoszthat az ember!
Ha neked ez nem tetszik,és pár ilyen kép elegendő ahhoz,hogy így felhúzd magad,a gyógyszeres kezelés mellett az javasolnám,hogy töröld magad az oldalról!!!!
Nekem is kicsit irigy szaga van a reakciódnak,persze tagadhatod,lehet hogy pont az ilyen viselkedés miatt,te nem valószínű hogy a közeljövőben jegygyűrűt mutogathatsz bárhol.
Persze tudom,most majd jön az,hogy ááááá te nem vagy irigy,és barátod is van,akár már el is vagy jegyezve....
17.04-es vagyok,de nekem szólt amúgy,csak közben kommentelt valaki és a két bejegyzésem közé került..
De van egy jó tippem,ha idegesítőnek találsz valakit,tiltsd le az üzenőfaladról,egy mozdulat és nincs több gond...Ha viszont túl sokan tűnnek el így a faladról,akkor lehet neked sem ártana elgondolkodni azon,hogy nem a víz a hülye,ha a kacsa nem tud úszni..
Egy másik meg,nem sztárolni kell a "budis"képeket,meg igazából semmilyen képet,csak mindenki arról próbál beszélni,hogy ez nem akkora tragédia,mint amekkorát a kérdező csinál belőle..(meg persze rajta kívül még néhányan...)
Pontosan ez az,hogy nem kell Isteníteni,meg lájkolgatni
ezeket a budis képeket,de az is elég gáz,ha valaki ekkora ügyet csinál belőle!
Amit a Achilles is ajánlott,ha kérdező nem tudod túltenni
magad ezen a hatalmas nagy traumán,vagy ne nézegesd ezeket a képeket(tudom,berakja spontán,ohhh most mi lesz?),vagy vegyél be egy nyugtatót,hogy fel ne menjen túlságosan a vérnyomásod,mikor felmész facebookra :D!
Személy szerint szánalmasabbnak tartom az olyan embereket mint a kérdező,akiknek ennyi elég,hogy így ki legyenek akadva,(gondolom max 20 év körüliek),mi lesz velük az életben,ugyanis ennél sokkal több idegesítőbb,és negatívabb dolgok is fognak velük történni :)
Nem ide tartozik,de Aquiles,nem egy római félisten volt :)
Amúgy szerintem eszméletlenül gyerekes vagy kérdező,ráadásul látom akik nem téged pártolnak,azok jól le vannak pontozva :D
ma 16:17
ennyi hülye ember között nem volt nehéz dolga :)))sokszor mikor feljövök ide,én is ráeszmélek,hogy milyen igazságtalan
húzás volt,hogy bezárták a Hárshegyet :D
ma 16:55
Szerintem te Achillesre gondolsz!
Nekem van egy elméletem erre...
szóval most mindenki gondolkozzon el, hogy:
- hány ismerőse van facebookon
- hánynak van meg a telefonszáma
- hánnyal szokott rendszeresen beszélni
- hánnyal osztana meg egy ilyen magánéleti örömöt "csak úgy"
Szóval így sokkal több ember értesül a boldogságukról, még azok is, akiket egyébként nem hívnának fel, hogy "Te, Józsi, képzeld, összeházasodunk!" A facebook sokkal kevésbé közvetlen, így senki nem érzi kellemetlennek, ha olyan embereket tudat ilyen módon az eljegyzéséről, akikkel egyébként egyáltalán nem beszél. És hát a nők szeretnek eldicsekedni a gyűrűvel, a párjuk romantikus lánykérésével.
Ettől függetlenül nekem nem tetszik az effajta posztolgatás. Hasonló téma: Én két ismerős párnál is láttam olyat, hogy az ultrahangképeket rakják fel facebookra, és így értesítik a többieket a kisbabáról. Nem személytelen? Előfordulhat, hogy egy barát, aki nagyon közel áll hozzád, egy időben tudja meg a hírt egy másik ISMERŐSSEL. Nekem fura mindenesetre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!