Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés csak akkor érvényes, ha facebookon is ki van
írva?!
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm (mert barátnak nem mondanám) párja egyik nap észrevette a gyűrűmet az ujjamon és rákérdezett. Mondom: igen eljegyzési gyűrű. Mire a csaj elkezdett visítozni, hogy deháát az nem lehet, mert facebookon nem változott meg az állapotom. És nem lehet eljegyzési gyűrű, h nem vállalom fel...Mondtam neki, hogy akire tartozik az eljegyzésünk az tudja, nem vagyok én "likevadász", hogy ott mindenféle ismerős gratulációját fejezze ki, olyan is, aki amúgy nem is örvend, vagy hidegen hagyja...
Karácsony után, már amúgy is herótom volt a sok "eljegyzéses" facebook üzenetből.
A csaj csak nem szállt le a témáról ma is írt nekem, hogy szerinte mégiscsak "illene" státuszt váltani...
Van akinek fontos, és van akinek nem. Én megváltoztattam, mert ha már fent vagyok, miért ne? De nem ezen múlik. Az ismerősöddel van a baj, hogy túl rá van pörögve mások magánéletére.
Én azt hallottam, hogy januártól a templomokban is kötelező a wifi, és csak akkor áldja meg a pap a házasságot, ha az oltárra tett laptopon a házasulandók átállítják a fészbukk-profiljukat:))))))
2013. jan. 6. 17:32
15/20 anonim válasza:
Hát, persze csak a fész számít!! XD XD
Amúgy elég szánalmas, hogy vannak ilyen emberek. Barátomnak is beszóltak (meg még most is beszólnak néha), hogy miért nem írja ki, hogy kapcsolatban van... Mégis miért kéne? Senkinek semmi köze hozzá. Nekem is csak annyi van, hogy "kapcsolatban", az is azért, hogy mindenféle emberke ne akarjon bepróbálkozni.
2013. jan. 6. 18:06
16/20 anonim válasza:
Nekem az sincs kint hogy házas vagyok, sőt arról se tettem ki se képet se infót,h terhes vagyok. Akkor most nem is vagyok házas és a 22 hetes terhességemet is beképzelem, hiába állapította meg orvos is?:P
2013. jan. 7. 09:30
17/20 anonim válasza:
Igen, a válópert is face-en kell beadni.
2013. jan. 7. 15:02
18/20 anonim válasza:
én speciel mielőtt megkérte volna a kezem a párom előtte kb 2héttel le is töröltem magam.tudtam, hogy hamarosan komolyabbra fordul a dolog (bár nem gondoltam, hogy ennyire hamar) és nekem nem hiányzik az, hogy ezen csámcsogjanak és,hogy boldog boldogtalan irkálja, hogy gratulál,még az is aki igazából a halálomat kívánná.Na meg ez a "ki ez?ki jelölt ismerősnek?miért jelölt?miért bökött meg?" ez részemről sajnos szintén,mindketten nagyon féltékenyek vagyunk,engem meg aztán pasik százai jelölgettek be,amit bevallok őszintén, hogy már én is untam.Egyébként osztálytársaimmal telón kívül én is csak ott tudnám tartani a kapcsolatot,ha mondjuk nem voltam házi miatt,de ez nem ér meg nekem annyit, hogy a jegyességem eldobjam érte.:)
2013. jan. 9. 20:28
19/20 anonim válasza:
Ha nem teszel ki cicivillantós profilképet magadról, sőt mondjuk semmilyet, akkor senki nem fog jelölgetni, hidd el. :)
2013. jan. 13. 12:40
20/20 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy te nem a facebookon éled az életed..Nekem is vannak ilyen ismerőseim akik minden 20percben kiírják életük "fontos" eseményeit,pl. hogy várja a vonatot,a lányának jön a foga,a lánya felkelt,aréna plázában van stb. Van olyan ismerősöm aki minden nap váltogatja a profilképét engem meg leszól,mert évente 1x teszek fel magamról és a páromról képet,amiből azt veszi le,hogy nem is vagyok vele együtt..kérdem én: mielőtt nem voltak közösségi oldalak akkor is ment az élet a maga rendjén nem?Nem vagy köteles közhírré tenni,hogy épp eljegyeztek.Szóval az én tanácsom: szard le magasról a z illetőt,vagy kérdezd meg hogy esetleg féltékeny?!22L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!