Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai 23 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai 23 évesen az eljegyzés?

Figyelt kérdés
(1 éves kapcsolat)
2013. jan. 4. 23:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném,ha ennyi idősen megkérne a párom.

1 év után kicsit korai,de ha így érzitek jónak,akkor semmi baj vele :)

2013. jan. 5. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a korodat nézzük akkor nem, de ha a kapcsolat hosszúságát akkor az olyan vagy-vagy.

Nem minden esetben elég az 1 év ahhoz, hogy a jegyesség tovább menjen a házasságig, de ezt csak ti tudjátok milyen a kapcsolatotok!

Engem 22 évesen kért meg a párom, akkor voltunk 1,5 éve együtt, azóta eltelt 2 év, most költöztünk össze, nyáron lesz az esküvőnk!

Boldogabbak vagyunk, mint valaha, a jegyesség még nagyobbra emelte a kapcsolatunkat!

2013. jan. 5. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen, három hónap után jegyzett el a most már férjem. Senki nem hitt bennünk. Semmi gond, mi hiszünk egymásban. :)
2013. jan. 5. 09:53
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

"Régen anyáink azért nem szarakodtak ennyit, 1 év után már házasodtak, a felmerülő problémákat pedig megoldották"

Mhm. Ha megnézed a mai idős korosztályt, a többségük megkeseredett, embergyűlölő, napi szinten öli a családját és a hozzákötözött házastársát. Attól, hogy nem volt válás, még nem voltak boldogabbak, a nők jelentős része pl. egész életében egyszer sem élvezte a szeretkezést, és jobbára a férfiak kiszolgálásából állt az élete. Félreértés ne essék, akkoriban sok minden jobb volt, de sok minden rosszabb.

Kérdező:

1 éves kapcsolat nagyon-nagyon kevés. Tarthattok eljegyzést, aztán vagy bejön vagy sem, szerintem ez nagyjából fölösleges, amíg nincs mögötte semmi. (Az érzelmek persze ott vannak, de az édeskevés, a tapasztalatok, közösen átélt gondok, örömök lennének fontosak.)

2013. jan. 5. 12:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2013. jan. 5. 12:52
 16/21 anonim válasza:
68%
Szerintem korai. 1éve vagytok együtt, igazából nem is ismered milyen,egyenlőre minden szép és jó. kb olyan 3év elteltével gondolkozz ilyenen szerintem. Addig sok minden változhat. Jól gondold meg :)
2013. jan. 5. 14:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem, viszont én annak vagyok a híve, hogy eljegyzés után legyen meg az esküvő is kb. egy éven belül. Különben semmi értelme. Csak úgy együtt lenni gyűrű nélkül is lehet.

Szintén 23 éves/nő.

2013. jan. 5. 21:50
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

Én 23 évesen már anyuka leszek :) 21 évesen volt lánykérés, 22 évesen esküvő, most úton a baba :) Mi az esküvőkor voltunk együtt 5 éve, 4éve együtt is éltünk.

Nem a 23 éves kor korai, hanem az 1 éves kapcsolat rövid egy ilyen fontos lépéshez. Ha már együtt éltek pár hónapja és minden ok, akkor szerintem jöhet az eljegyzés.

2013. jan. 6. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egy év után korai. De inkább nem szólok semmit, mert a húgom 1 hónap után terhes lett egy pasastól, aki most, 6 hónap után meg is kérte és 2 hónap múlva esküvő. Na, ez így tényleg korai... 25N
2013. jan. 9. 00:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem korai en 24 vok o 20 es hat1 eve leszunk mi is 1 utt en is fontolgatom az eljegyzest mert nagy a love kolcsonos erzes stb kemia. nagy no csabasz voltam es most ez meg fogott annyira hogy tokeletes mindenben ami az almom volt 1 norol. de na az ido mindent kiderit igy varok meg mert azert orra esni nem szeretnek.... udve es jol doncs nem poker h pf na es kesz hanem 1 nagy lepes az eletben
2013. jan. 9. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!