Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai 23 évesen az eljegyzés?
Szeretném,ha ennyi idősen megkérne a párom.
1 év után kicsit korai,de ha így érzitek jónak,akkor semmi baj vele :)
Ha a korodat nézzük akkor nem, de ha a kapcsolat hosszúságát akkor az olyan vagy-vagy.
Nem minden esetben elég az 1 év ahhoz, hogy a jegyesség tovább menjen a házasságig, de ezt csak ti tudjátok milyen a kapcsolatotok!
Engem 22 évesen kért meg a párom, akkor voltunk 1,5 éve együtt, azóta eltelt 2 év, most költöztünk össze, nyáron lesz az esküvőnk!
Boldogabbak vagyunk, mint valaha, a jegyesség még nagyobbra emelte a kapcsolatunkat!
"Régen anyáink azért nem szarakodtak ennyit, 1 év után már házasodtak, a felmerülő problémákat pedig megoldották"
Mhm. Ha megnézed a mai idős korosztályt, a többségük megkeseredett, embergyűlölő, napi szinten öli a családját és a hozzákötözött házastársát. Attól, hogy nem volt válás, még nem voltak boldogabbak, a nők jelentős része pl. egész életében egyszer sem élvezte a szeretkezést, és jobbára a férfiak kiszolgálásából állt az élete. Félreértés ne essék, akkoriban sok minden jobb volt, de sok minden rosszabb.
Kérdező:
1 éves kapcsolat nagyon-nagyon kevés. Tarthattok eljegyzést, aztán vagy bejön vagy sem, szerintem ez nagyjából fölösleges, amíg nincs mögötte semmi. (Az érzelmek persze ott vannak, de az édeskevés, a tapasztalatok, közösen átélt gondok, örömök lennének fontosak.)
Nem, viszont én annak vagyok a híve, hogy eljegyzés után legyen meg az esküvő is kb. egy éven belül. Különben semmi értelme. Csak úgy együtt lenni gyűrű nélkül is lehet.
Szintén 23 éves/nő.
Én 23 évesen már anyuka leszek :) 21 évesen volt lánykérés, 22 évesen esküvő, most úton a baba :) Mi az esküvőkor voltunk együtt 5 éve, 4éve együtt is éltünk.
Nem a 23 éves kor korai, hanem az 1 éves kapcsolat rövid egy ilyen fontos lépéshez. Ha már együtt éltek pár hónapja és minden ok, akkor szerintem jöhet az eljegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!