Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemesacél karikagyűrűkről mi a vélemény? Hamar kopik? Nagyon mű hatású? Akinek van küldene képet róla?
Utolsó ne hagyd Magad,ha egy év gari van rá,ne várj arra az sms-re! Tényleg! Az ember azért rendel egy ilyen oldalról,mert ott a megnyugtató garancia! Én már kivágtam volna a patáliát,de remélem még Neked sem késő, tessék panasszal élni...!
Mizu a gyűrűvel Kérdező!?:) Utoljára 7-es voltam.
Mi volfrámacélt vettünk itt, és gyönyörű mint a képeken.
Simán úgy néz ki, mint egy 40x drágább fehérarany.
Állítólag ilyen marad évek múlva is. 2 hónap hordás után semmi karc nincs rajta.
Kicsit vastagabb az anyaga mint az átlag, de kisebb méretben ez nem olyan zavaró
A titánt nem annyira javasolják, mert tartós, de karcolódik.
A volfrámból is csak a nem aranyozottat érdemes, mert hamar lekopik.
Itt a gyűrűm!
Én a debreceni Extrém Silver üzletről beszéltem, valószínű elnéztem, bár nem kizárható hogy a kettő egy és ugyanaz!
Úgy látszik nem egyformák a gyűrűk.Majd teszek fel én is az enyémről,most hogy néz ki.4 hónapja hordom és semmit se változott,pedig érte már vegyszer is.
Második sor,utolsó gyűrű.Igaz hogy nem olyan világos arany csík volt benne mint a képen hanem sötétebb,de így még jobban tetszett.
na úgy látom,nagyon megoszlik a vélemény a gyűrűkről :)
remélem én bele találtam és nem lesz gond vele...
köszönöm a válaszokat! :)
Szép gyűrűt választottál,az biztos.:)
Ha jól láttam acél gyűrűnek volt írva.Nem nemes acél.Ha kopna,ne keseredj el.Én többször is eljegyeztem a Szívem Csillagát,mert nem jót vettem.Minden alkalommal csak nevetett.:)Makacs vagyok.:)Hidd el,az a mosoly és a boldogság a szemében minden gyűrűt megért.Nem adtam fel,amíg meg nem találtam a megfelelőt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!