Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemesacél karikagyűrűkről mi a vélemény? Hamar kopik? Nagyon mű hatású? Akinek van küldene képet róla?
Hát ez nagyon egyén függő...nekem személy szerint nem tetszik...számomra egy karikagyűrű legyen arany és sárga arany de ez én vagyok....
Szerintem a lényeg hogy nektek tetsszen, örömmel hordjátok, és ne foglalkozzatok más véleményével....
:) Én is hasonlóképpen jártam/járok el...
Már sokféle olcsóbb,de szép variációt felkutattam...
Muti meg,hogy milyet rendeltél és ha ismereteim szerint nem lesz jó,akkor mondd vissza és keresünk valamit,ami az elképzeléseidnek megfelelhet.
Na ne bizonytalaníts el!:) Mert használatból adódóan nincs személyes tapasztalatom,így utána néztem máshol a témának:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Reméljük ez nem az utóbbihoz tartozik!:)
Meg tudod mi az,ami para lehet még? Hogy (bár Én is megnyugodtam),de mi van ha csak a képen néz ki jól és csak oda van írva,hogy fényes,aztán élőben meg nem is lesz az!?:S De Én azt gondolom ilyen áron már minőségiben lehet bízni.Ha meg nem lesz az,akkor:
[link] Itt a végén szerencsére ráleltem a csere lehetőségére!:) Akkor élj vele!:)
Majd számolj be! Remélem jól sikerül!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!