Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy boldog (boldogok) legyünk?
6éve vagyunk együtt a párommal, mikor megismerkedtünk úgy éreztem,hogy soha senkit nem tudnék jobban szeretni mint őt,benne láttam életem értelmét.
6 hónapja össze is költöztünk, alig vártam,mert tudtam,hogy így már egy közös család leszünk,mindenkitől függetlenül.
És úgy érzem itt kezdődtek a problémák.
Rengeteget dolgozik,reggel 5-kor elmegy itthonról, mert olyan a munkája amit később nem lehet kezdeni(mez.gazd.) és este 5-kor jön ismét haza.
És ez minden egyes nap így van.
Jó,hogy nekem is volt munkahelyem,mert így a négy fal között egész nap,senkihez nem szólva azt hiszem beleőrülnék.
De most lejár a szerződésem dec. 31.-én és kétségek között vagyok,mert nem tudom,hogy meghosszabbítanak-e,és ha belegondolok,hogy azok az unalmas megszokott mindennapok várnak rám.És ahol lakunk senkit nem ismerek,se szomszéd,se egy ismerős.
Nem tudom mihhez is fogok kezdeni!
Szóval ha a párom eset hazajön,eszik,megfürdik,nézi kicsit a tv-t,és alszik is. Én elhiszem,és meg is értem,hogy a mezőgazd. munka fárasztó,mert tényleg egész nap megy,csinálja.De háttérbe vagyok szorítva,nem törődik úgy velem ahogy kellene. Beszélgetéseink egymással nincsenek, és ha felhozom,hogy többet is törődhetne velem,persze egyből kicsattan,és mondja,hogy én is vele.
Pedig én úgy érzem,hogy mindig is többet foglalkoztam vele mint ő velem.
És ahogy éreztem azt,hogy elhanyagol,úgy talán én is kicsit eltávolodtam tőle.
Sokszor úgy érzem,már elmúlt az érzelem,pedig nem akarom őt elhagyni,meg szeretném menteni ezt a kapcsolatot.
Mindketten fiatalok vagyunk még.Én 24/L, ő 27/F.
Szenteste megkérte a kezem,úgymond eljegyzésünk volt,szülők,család mindenki ott volt aki kellett.
Viszont én nem tudtam semmit a dologról,így nagy meglepetésként ért.
De ahogy kellett volna neki örülnöm,hát nem éreztem azt a boldogságot.
Szeretem!De nem tudom mi legyen.
Úgy érzem még semmi nincs veszve.
Gyereket is terveztünk,házasságról is beszéltünk.
Nem akarom feladni csak így!
Csak fogalmam sincs,hogyan lobbanhatna fel újra az a láng.
Részéről és részemről is. Bár azt mondja szeret. De annyira érzem,hogy hiányzik az egymás iránti vágy.Az hogy esténként odabújjon hozzá,én hozzá,és kényeztessük egymást,csókolózzunk,átölelve aludjunk el.
Ezek már ritkák.
Eljárni nem szoktunk sehová,ez is hiányzik az életünkből, az együtt szerzett közös élmények.
A babával még várj, hisz arra vágsz, hogy veled foglalkozzon többet, ha baba lesz, még annyit sem fog tudni, akkor meg az lesz a baj, hogy egyedül kell csinálnod mindent otthon is meg a baba körül is.
Napi 12 órát dolgozik, ezt értem, de a hónap mind a 30 napján? Valamikor csak van szabadnapja?
Amit Te hajtasz az a rózsaszín lángok...de ez nem elég egy kapcsolathoz. Bizony, a hétköznapok sokat kivesznek az emberből. A Páromnak 2 hónappal ezelőttig olyan munkája volt, hogy havi 300 órát dolgozott. Kb. fél vagy egy napot volt itthon, annak is a nagy részében pihent. De mégis áthidaltuk, mert tudtuk, hogy a kapcsolatunk még fél lángon is többet ér, mint egy nagy heves latin szerelem. Mert nem csak szerelmesek vagyunk egymásba, hanem társai, barátai, támaszai vagyunk egymásnak. És a szövetségünk sokat kibír, mert erős szálak fűznek össze. Erősebbek mint a szimpla szerelem. Te is érzed a nagy köteléket a Pároddal a szerelmen kívül is?Érzed, hogy Ő a családod, a társad minden körülményben? Vagy csak szerelmes vagy belé?
24N
Érzem,hogy ő a támaszom,mellette biztonságban érzem magam,örülök,ha törődhetek vele,és ha mellettem van.
Csak néha olyan durván tud szólni,pedig oka nincs rá.
Sajnos a szülei voltak,és ilyenek is mai napig egymással,és ezt látja.
Ha benne nincs meg az igény a változásra, akkor nem érdemes pazarolni rá az időt.
Neki lehet, hogy ez a legmegfelelőbb formája a kapcsolatotoknak, és esze ágában sincs változtatni rajta.
Ha nem vagy boldog, és ő ezt tudja és sz@ rik bele, akkor ne adj több esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!