Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek 3 év után már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 3 év után már nem lenne időszerű az eljegyzés?

Figyelt kérdés

Beszéltünk már róla, tudom, hogy el fog.

De már tényleg kezd zavarni, hogy a körülöttem lévő lányokat 1 év után sorra jegyzik el...

Sajnos most már igenis zavar.

1x azt mondta legszívesebben most megkérne, sajnos akkor ültette a bogarat a fülembe....

Ha az nem lett volna akkor nem lennék egy hisztis pi@a...

Felhozni neki nem akarom, mivel kierőszakolni se akarom, de most már komolyan azt látom, hogy a végtelenségig kell várnom?

Mi a francot csináljak?

Már tavaly karácsonykor is rám jött egy ilyen hullám, persze előtte ezt titkolom, sose érti miért vagyok időnként furcsa...

Most ilyenkor mit ?!?!

(kérem az olyan kommenteket hanyagolni, mint , hogy " te mekkora hisztis vagy" és egyebek, mert jelenleg az vagyok és tisztába vagyok vele, köszönöm)

2012. dec. 21. 18:11
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tartalak hisztisnek, megértelek és sajnállak:( Ezt a kört én is lefutottam a drágalátos exemmel. Eljegyzési ígéretekkel tele volt a padlás még 3 év múlva is. Pedig onnan indult a dolog, hogy elvileg közösek voltak az elképzelések ilyen téren, tehát jogosan éreztem magam átb*szva szerintem, amikor még 3 év múlva is csak ígéreteket kaptam, hogy majd meg majd ha... Aztán egyszer skerült kihúznom belőle, hogy neki ez így is kényelmes, ahogy van, nem akar továbblépni. Akkor hagytam ott. Tanulság: ha egy férfi el akar venni, akkor nem csak pofázik meg ígérget, hanem el is fog. És belátható időn belül, nem évek múlva...
2012. dec. 28. 14:44
 42/43 anonim ***** válasza:

32-es vagyok

Kedves 35-ös!

NEM, nem feltétlenül jelent versengési vágyat. Nem mindegy, hogy azért várja az eljegyzést, mert mindenki mást eljegyeznek, vagy azért zavarja hogy mindenkit eljegyeznek, mert a párja megemlítette már, és azóta is semmi. Ebben az esetben az utóbbi érvényes.

Ne keverd a dolgokat.

2012. dec. 28. 15:45
 43/43 A kérdező kommentje:

Ha nem mondta volna azt annak idején hogy "legszívesebben már most..."

Akkor valószínű nem zavarna, hogy másokat 1 év után mert ugyancsak leírom beleültette a bogarat a fülembe!

Sose voltam az a jajj minélelőbbmegakarokházasodni....

Szóval lehet, hogy versengésnek tűnik, én nem érzem annak.

Aztán ki tudja, önismeret...

2012. dec. 28. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!