Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 3 év után már nem lenne időszerű az eljegyzés?
Beszéltünk már róla, tudom, hogy el fog.
De már tényleg kezd zavarni, hogy a körülöttem lévő lányokat 1 év után sorra jegyzik el...
Sajnos most már igenis zavar.
1x azt mondta legszívesebben most megkérne, sajnos akkor ültette a bogarat a fülembe....
Ha az nem lett volna akkor nem lennék egy hisztis pi@a...
Felhozni neki nem akarom, mivel kierőszakolni se akarom, de most már komolyan azt látom, hogy a végtelenségig kell várnom?
Mi a francot csináljak?
Már tavaly karácsonykor is rám jött egy ilyen hullám, persze előtte ezt titkolom, sose érti miért vagyok időnként furcsa...
Most ilyenkor mit ?!?!
(kérem az olyan kommenteket hanyagolni, mint , hogy " te mekkora hisztis vagy" és egyebek, mert jelenleg az vagyok és tisztába vagyok vele, köszönöm)
Csak azt nem tudom felfogni, hogy akik idejönnek p*csázni és nem képesek normális véleményt írni, hogy a szarba képzelik magukat annyira értelmesnek, amikor olvasni sem tudnak??! Olvassátok már el a zárójeles mondatot, könyörgöm! Imádom azokat az "okos" embereket, akik pár TÉNYSZERŰ mondat alapján következtetnek valakinek a jellemére. Hirtelen milyen sok szakember gyűlik itt össze és állítom a fröcsögők közt van a legtöbb munkanélküli alkoholista vagy unatkozó kisegítőt végzett, de persze viselkedéselemzőnek érzik magukat. Ezt így nem lehet, ahhoz részletesebb leírás kell. Találtok az oldalon olyat is, de ez speciel NEM olyan. Rohadtul idegesít itt gyakorin, hogy sokszor olyan témával kapcsolatban általánosítanak és szidnak ami nem bűn, hanem egyéni hozzáállás kérdése! Menjetek szidni azokat a r*bancokat és hímringyókat akik a párjukon élősködnek és megcsalják őket, esetleg a saját gyereküket is tönkreteszik a viselkedésükkel! Van belőlük elég itt. Nem kell egyből elvonatkoztatni egy ártalmatlan történettől.
Amit tudtok az az, hogy a srác elejtette hogy eljegyezné a párját, de azóta sem hozza fel, a párja viszont azóta ezt nagyon várja. Hű, ez alapján aztán nyilván marha sokat tudtok a jellemükről és az egész életüket kielemezhetitek az összes tulajdonságukkal együtt, sőt, még talán a családtagokét is! A tények alapján a kérdés annyi, hogy vajon 3 év után ennek itt lehet-e az ideje? Nehogy már ebből következtessetek itt versengési vágyra vagy egyébre...
Nem lehet normális válaszokat olvasni lassan. Marhára nem megfelelő kérdésnél ítélkeznek egyes hozzászólók.
Attól, hogy leírjuk az igaz véleményünket még nem hiszem, hogy bántjuk.
"Nehogy már ebből következtessetek itt versengési vágyra vagy egyébre."
"De már tényleg kezd zavarni, hogy a körülöttem lévő lányokat 1 év után sorra jegyzik el... "
Miért ez nem versengésre utal, hogy a Marikát megkérték engem meg nem. Ezért kérjen már meg mert még Marika előbb lesz feleség.
35-ös nem,nem biztos hogy arra utal.Csak annyi,hogy motoszkál a Kérdező fejében és még a környezetéből is kap ingert.Ez olyan,mintha Valakinek már motoszkál a fejében valamiért,hogy ideje lenne már gyereket vállalni és még indokolt is,mert már volt róla szó a Párjával,aztán a környezetében születik egy-két baba,persze hogy odafigyel!De nyilván nem azért akar gyereket,mert Mariskának is van...Na szóval ez tényleg kiforgatás.
34-es!Akkor félreértettél!:) Én pont hogy "adtam alád a lovat"! Avval,hogy megjegyeztem a Kérdező felé,hogy jobb az "ilyenekkel" (->az olyan hozzászólásokkal) nem foglalkozni,mert tökéletesen egyet értek a leírtjaiddal...
Köszönöm az összes eddigi választ! Igazából volt róla szó azóta is "már tudom h foglak megkérni" és egyebek...
Arról nyilván nem, hogy mikor, úgyse mondja el..
Én utalgatás szintjén sem fogom megjegyezni h szerintem lassan itt lenne az ideje.
Amúgy azóta szóba jött mióta kiírtam azt mondta 4 éven belül... :D úgyhogy hajrá...
"ezek szerint én vagyok még túlságosan gyerek."
Igen.
Szia! Én is 21 éves vagyok, a barátom pedig 23. Mi lassan 5,5 éve vagyunk együtt, de mindketten tanulunk még, ezért nincsen pénzünk elkezdeni a közös életünket.
Szerintem pedig addig felesleges eljegyzésről, házasságról beszélni, bármennyire is nagy a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!