Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mennyire szép ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire szép ez a gyűrű?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 19. 18:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18+ csak fehéraranyból
2012. dec. 19. 19:43
 22/44 A kérdező kommentje:
16.-os és nem dicsekedésből,de szebb gyűrűt kaptam a páromtól csak a szülinapomra, mint amivel te a párod kezét akarod megkérni.Szerinted azon a gyűrűn ki fogja látni, hogy az eljegyzési gyűrű?
2012. dec. 19. 19:45
 23/44 anonim ***** válasza:
hát ezek mind szépek,de nekem ez mindegyik diszkrét,mondjuk én a különlegesebb dolgokat szeretem, ha nekem megkérik a kezem inkább valami swarowsky-csodát szeretnék, nem baj ha az nem olyan drága meg ilyenek.
2012. dec. 19. 19:46
 24/44 anonim ***** válasza:
46%

20

háát no comm:DD Tudod nem a gyűrű sem a Ft értéke az ami számít.

2012. dec. 19. 19:46
 25/44 anonim ***** válasza:

22

Én nő vagyok:D Nem pasi, és csak leírtam a véleményemet.

Miért kifelé akarod mutatni-mikor a lényeg mélyen elrejtve van(jobb esetben).

2012. dec. 19. 19:48
 26/44 anonim ***** válasza:
Tudod, akik igazán boldogok, azok mindig elrejtik az érzéseiket, sosem kifelé "mutatják". A kintiek csak azt veszik észre, hogy valami ragyogás veszi őket körül, valami boldog légkör, aminél lehet az 1 Ft-os gyűrű is, akkor is több mint a több százezres:)
2012. dec. 19. 19:53
 27/44 A kérdező kommentje:
Tudjátok nem tudok, hogy miért kell mondjuk irigynek lenni a másikra. Most komolyan, tehetek róla, hogy nekem ez az ízlésem? az csak egy dolog, hogy ez tetszik,a végén ki tudja milyen kapok.Én arra voltam kíváncsi, hogy kinek, hogy tetszik a gyűrű amit kitettem, nem pedig arra, hogy megtaláljátok-e az árát.Azt láttam én is és jobb dologra is el tudnám költeni,mint egy gyűrűre,viszont kinézetre nekem ez teljesen stílusom...
2012. dec. 19. 19:53
 28/44 anonim ***** válasza:
Félre értesz:DD Senki nem irigy, csak próbáltam felhívni finoman a figyelmed, hogy mi az ami maradandóan szép, és nem hivalkodó:)
2012. dec. 19. 20:01
 29/44 anonim ***** válasza:
És azért is jobb egy valóban szolid, nem hivalkodó gyűrű, mert szerencsés esetben még nagymama korodban is hordani fogod, nem csak addig, amíg mindenki orra alá akarod dörgölni, hogy eljegyeztek. Szerintem sokkal elegánsabb egy letisztultabb darab.
2012. dec. 19. 20:59
 30/44 anonim ***** válasza:
Fehérarany jobb lenne, de szép. :)
2012. dec. 19. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!