Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A #4-es vagyok.
Az a lényeg, hogy neked tetsszen, és boldog légy azzal, aki az ujjadra húzza!
Nekem ez jelenti a diszkrétet például:
utolsó,nekem az már túl szolid... :S
hát épp most mutattam meg anyának, ő is beleszeretett :)
10
Szerintem te az árába szerettél bele:D
A formáját nézd-ez a szolid, finom bárhová felvehető és nem hivalkodó-csak hogy lásd a különbséget:
szerintem az, hogy egy ezüst gyűrűvel kérd meg a párod kezét kicsit ciki (nem vagyok anyagias),de ilyenkor illik aranyat venni,ugyanis ha egy lány kezét megkéred,azzal arra kéred,hogy vegyen részt az életedben és az egyik feled legyen (ezért megérdemli, hogy ne egy 2000Ft-os gyűrűt dobj hozzá,amit magának is meg tud venni akár melyik napon)
Másrészt megmagyarázhatatlan dolog,de a nők életében ez az egyik legfontosabb dolog, tehát főleg megérdemelné, hogy legalább egy 9000Ft-os arany gyűrűvel kérd meg a kezét ha már egyszer nem akarsz sokat rászánni, hogy az életed összeköthesd vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!