Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már valaki az internetről karikagyürüt?
Szerintem ne netről rendelj. Menj be egy ékszerboltba és inkább ott vásárolj, ahol megfoghatod, felpróbálhatod.
2009. aug. 18. 21:58
Szia! Ezt az oldalt én is néztem annak idején. Aztán hirtelen ötlettől vezérelve egyszer beugrottunk egy ékszerészhez gyűrűt nézni. És megláttam egy ugyanolyat, mit azon az oldalon...hát mit mondjak. Teljesen más volt, sőt, nem is tetszett. Én már egyszer elváltam, tehát tudtam, hogy kb milyen vastag gyűrű kell,ami jól mutat stb. Nekem könnyebb lett volna így rendelnem, de jó, hogy nem tettem. Én írtam neki anno egy e-mailt, hogy tudják külön igény esetén szélesebbre csinálni a gyűrűt. Írták, hogy: Nem! Szóval ékszerész mindenképpen. Nekünk sikerült kiválasztani a tökéletes fehérarany gyűrűt...ami nem volt olcsó, de ezt -remélem- egy életen át fogjuk viselni.
2009. aug. 18. 22:12
Pár hónapja csináltattam náluk eljegyzési gyűrűt, nagyon rendesek, segítőkészek és megbízhatóak voltak. Neten tőlük csak a követ rendeltem meg, személyesen ott vettem át. Később szintén náluk csináltattam meg a gyűrűt, gyorsabban készen lett, mint ígérték :) Azt a típust nem is igazán néztem meg előtte élőben, de olyan lett, mint a képeken volt. Sőt, még szebb is, mert fehéraranyból kértem. Szerintem mindenképpen érdemes felkeresni őket személyesen és megnézni a gyűrűket élőben, ha a neten megtetszik valamelyik típus.
2009. aug. 18. 22:13
Én már évek óta szinte mindent a netről rendelek, de karikagyűrűt biztosan személyesen vásárolnék!
Azért ez nem olyan, mint egy egyszerű gyűrű, amit akkor veszel fel, ha kedved van hozzá, vagy olyan alkalom van, hosszú évekig szeretné viselni az ember.
Személyes vásárlásnál az ember meglát olyat is, ami addig elkerülte a figyelmét, lehet, hogy az még jobban is tetszene!
2009. aug. 18. 22:25
Karikagyűrűt ne rendelj netről, az sokkal személyesebb dolog annál. Inkább járjatok végig egy rakat ékszerészt, nézelődjetek, próbáljátok fel, stb.
2009. aug. 19. 07:47
Mi is pont úgy jártunk, ahogy az egyik válaszoló írta. Kinéztünk a neten egy gyűrűt, aztán vmiért mégis csak bementünk az ékszerészhez, és pont akkor jött neki egy katalógus, amiben ugyanolyna gyűrű volt, amit kinéztünk. Megrendelte nekünk a mintadarabot (a mi méretünkben, de ez még nem járt vásárlási kötelezettséggel), hogy tetszik-e élőben egyáltalán, és nagyon szép volt, úgyhogy meg is vettük. Már csak azért is érdemes ékszerésznél venni, vagy csináltatni, mert törtaranyat bele tudnak számolni. Mi pl. így "fizettük" ki! Egyébként mi képet is vittünk magunkkal, hogy milyet szeretnénk. Meg így jó volt, hogy láttuk élőben, de nem kellett egyből megvenni. A neten ez nincs sajnos. Ott ha megrendeled, akkor ki is kell fizetni, ha tetszik, ha nem. De ha mindenképpen a netes gyűrű kell, akkor menj be az ékszerészhez és méresd le vele a ujjad, hogy tuti jó legyen.
2009. aug. 19. 09:35
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,szerintem mi is megyünk ékszernéző körútra:-))Mind a ketten elváltunk,igy már remélem egy életre szól majd ez a gyürü:-))
szerintem jobb ha ekszeruzletbe mesz es felprobalod:)
2009. szept. 5. 21:08
Én azt mondom: először is ne a netről, mert fel kell próbálni,élőben másabb.
Másodszor: én a héten voltam abban az üzletben, és az enyhén szólva bunkó kiszolgálás miatt, inkább máshol csináltatunk karikagyűrűt a párommal.
Szóval ha nem akarsz csalódni és tahó nőkkel kommunikálni, akkor ne ott csináltassátok és menjetek be személyesen megnézni a gyűrűket.
(Tudom, hogy a kérdés régi, de muszáj, hogy tudják a párok, hogy hol nem számíthatnak megfelelő kiszolgálásra)
2010. okt. 1. 10:28
Kapcsolódó kérdések: