Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel mérjem le az ujját?
Szeretném megkérni a barátnőm kezét,de nem tudom hogyan mérjem le úgy,hogy ne vegye észre.
Van gyűrűje,de azok mind nagyok neki :(
Hm..talán, mikor alszik.
Jó ez a cérnás módszer, amit írt az előző válaszoló.
Nálunk úgy volt, hogy amit használtam gyűrűt, azt felpróbálta férjem, ez nem volt nehéz a tudtom nélkül és megnézte meddig megy fel az ujjára. Így mikor kiválasztotta a gyűrűt, akkor így vette meg, hogy ugyanúgy menjen fel az ujjára a gyűrű, ahogyan az itthon próbált.
Csak egy dolgot nem vett figyelembe, hogy a gyűrűnek, amivel megkérte a kezem, az vastagabb is és más anyagból is volt, így kicsi lett a gyűrűsujjamra.:) Szóval erre figyelj. Inkább egy számmal legyen nagyobb, minthogy kicsi legyen, de ha mégsem jó, olyat válassz, amit lehet bővíttetni, vagy bevenni belőle.
Köszönöm mindenkinek :D
Megy mindenkinek a zöld pacsi
Utcsó : téged nem tudok ki pontozott le, s miért :S
Csak nehogy azt a megoldást válaszd mint az én párom :D
Ő is magára próbálta az egyik gyűrűm, hogy neki meddig megy fel... Csak pont azt a gyűrűmet választotta amelyiknek állítható a mérete, és ahogy leveszem elállítódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!