Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedhetek még?
A következő a helyzet:
Fiatalok(20L és 23F) vagyunk mindketten. Viszonylag rövid idő után összeköltöztünk, majd ugyancsak rövid idő után eljegyzett. Pár hónap múlva nagyon összevesztünk, visszavette a gyűrűt. Kibékültünk, de a gyűrűt nem kaptam vissza. Később szakítottunk, 3 hónapja összejöttünk megint, megbeszéltük a hibáinkat, azóta minden rendben van. Szerintetek van esély rá, hogy idővel újra gyűrűt kapok?
A remény hal meg utoljára.
Na, de minek neked gyűrű, ha így össze tudtok venszni?
Ilyen összevissza kapcsolatban nins értelme.
De tudod mit, ne reménykedj hiába, most vegyél neki te!
Sajnos csak azt tudom elmondani, amit a többiek. Jelen helyzetben inkább annak kellene örülnöd, hogy egyáltalán együtt vagytok még, és hogy pillanatnyilag jól működik a dolog...
A gyűrű-dologról szerintem tegyél le egy időre. Elhamarkodott lépés volt részéről, és ezt ő is érzi, annak ellenére, hogy most épp nincs köztetek semmi gáz. Ha az eljegyzés nem divatból köttetik, hanem komoly szándék van mögötte, akkor azt egy ennél stabilabb kapcsolatra szokás alapozni. Ez mindkettőtöknek tanulópénz volt. Lehet, hogy meg leszel még gyűrűzve, de nem ma, nem holnap, az biztos.
Szintén 20L
Borzasztó éretlen vagy. Anyukám szokta az ilyemsire mondani:
"Add vissza a babaruhát...!"
Ovisok viselkednek így. Szerintem még mindkettőtök előtt évek vannak, mire egyáltalán az eljegyzés gondolatára megértek. Várjátok ki szépen, különben percek alatt a bíróságon találjátok magatokat, és a nagyi procelánján fogtok egyezkedni a válóperes ügyvédekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!