Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha a lány kéri meg a fiú kezét?
A párommal már több mint 6 éve vagyunk együtt, jól megvagyunk, szeretjük egymást, már babánk is van. Beszéltünk már házasságról meg ilyenekről, de még nem kért meg. Pedig tudja hogy szeretném... én meg várom a soromat mert nem akarom erőltetni. De most hirtelen eszembe jutott mi lenne ha én kérném meg? Lehet hogy kiröhögne. :)
Persze a hagyományos verziónak jobban örülnék, mert szerintem ez a pasi dolga lenne.
Bénaság. Oka van, hogy nem kér meg. Miért nem kérdezel rá esetleg? Engem ennyi idő meg egy baba után azért már érdekelne a válasz.
De ha te kéred meg, az nekem olyan, mintha nm tartanád férfinak... Szóval mintha a férfiasságában aláznád meg... No, remélem, érthető lett, nemigen tudom megfogalmazni...
Én nem kérném meg a pasim kezét. Az már más dolog, ha elmondod neki, hogy ez számodra nagyon fontos lenne és jó lenne, ha megejtenétek. De ne erőltetsd és ne szorítsd vele sarokba, mert ha muszájból teszi, annak nem lesz jó vége.
Mondjuk meg lehetne ezt a "fiúkérést" viccesen oldani, de akkor se venné a lapot, nem lennél előrébb. Beszélj vele róla szerintem. Sok sikert! :-)
"Megkérni a kezét" ez már szerintem nem túl aktuáis akkor amikor gyakorlatilag már odaadtad, hiszen együtt éltek 6 éve.
Egyszerűen közösen meg kell beszélni, ill. mondd el neki, ha azt szeretnéd, hogy összeházasodjatok.
De hogy 6 év együttélés után ez a "pasi dolga lenne"..hát ez más eleve nem a hagyományos verzió..
szerintem csináld, ha szeretnéd.
én eleve nem értem azt, hogy "ez a pasi dolga" miért is? ha egy párkapcsolat egyenrangú, akkor akkor simán belefér. de én is inkább megbeszélném, a "hivatalos forma" helyett. számomra az eléggé bénának tűnik :)
anno én is "csak" megbeszéltem a későbbi feleségemmel :)
Én nem kérném meg a párom kezét. Szerintem ez a férfi dolga, van oka hogy nem kéri meg a kezedet, de szerintem nem olyan hosszú az a 6év hogy kétségbe kéne esned...mondjuk függ attól hány éves vagy...de ha fiatal (mondjuk 30alatt)akkor mi ez a 6év a "örökkön örökkéhez" képest? :-) van még időd...szerintem.
de persze természetes hogy vágyik rá az ember, csak nem biztos hogy eröltetni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!