Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha a lány kéri meg a fiú kezét?

Figyelt kérdés

A párommal már több mint 6 éve vagyunk együtt, jól megvagyunk, szeretjük egymást, már babánk is van. Beszéltünk már házasságról meg ilyenekről, de még nem kért meg. Pedig tudja hogy szeretném... én meg várom a soromat mert nem akarom erőltetni. De most hirtelen eszembe jutott mi lenne ha én kérném meg? Lehet hogy kiröhögne. :)

Persze a hagyományos verziónak jobban örülnék, mert szerintem ez a pasi dolga lenne.

2009. aug. 7. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Bénaság. Oka van, hogy nem kér meg. Miért nem kérdezel rá esetleg? Engem ennyi idő meg egy baba után azért már érdekelne a válasz.

De ha te kéred meg, az nekem olyan, mintha nm tartanád férfinak... Szóval mintha a férfiasságában aláznád meg... No, remélem, érthető lett, nemigen tudom megfogalmazni...

2009. aug. 7. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kérném meg a pasim kezét. Az már más dolog, ha elmondod neki, hogy ez számodra nagyon fontos lenne és jó lenne, ha megejtenétek. De ne erőltetsd és ne szorítsd vele sarokba, mert ha muszájból teszi, annak nem lesz jó vége.

Mondjuk meg lehetne ezt a "fiúkérést" viccesen oldani, de akkor se venné a lapot, nem lennél előrébb. Beszélj vele róla szerintem. Sok sikert! :-)

2009. aug. 7. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Megkérni a kezét" ez már szerintem nem túl aktuáis akkor amikor gyakorlatilag már odaadtad, hiszen együtt éltek 6 éve.

Egyszerűen közösen meg kell beszélni, ill. mondd el neki, ha azt szeretnéd, hogy összeházasodjatok.

De hogy 6 év együttélés után ez a "pasi dolga lenne"..hát ez más eleve nem a hagyományos verzió..

2009. aug. 7. 12:35
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, természetesen nem erőltetek semmit, de mondom már említettem neki. Azt mondta hogy a gyerekkel sokkal inkább család vagyunk mint egy papírral. Ő neki nem fontos a házasság vagy hogy egyáltalán megkérjen. Nekem fontos, már csak azért is mert ritkán mutatja ki az érzéseit és jó lenne ha csak megkérne, csak a szándék, értitek. Biztos kitalálna vmi helyzetet, szituációt hogy megkérjen, hogy emlékezetes legyen. ő az a fajta hogy ritkán beszél/mutatja ki az érzéseit de ha megnyílik akkor ő a legédesebb a világon. Pont ezt szeretem benne hogy ilyen. Amikor említettem neki a dolgot nem zárkózott el előle hogy nem, meg hülyeség, csak még nem érzi időszerűnek. Pasik biztos később jutnak erre a pontra nem tudom. De semmit nem erőltetetek, meg nem zsarolom meg semmi ilyen nincs, és nem is lesz. Csak várok szépen, türelemesen.
2009. aug. 7. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
Én megtettem és nagyon tetszett a barátomnak! Nem bénaság és nincs benne semmi rossz! Hol van az megírva, hogy csak a fiú teheti meg? Ők is csak meglepnek minket, nem kérdeznek előtte semmit! Akkor mi, NŐK is megtehetjük!
2009. aug. 7. 13:07
 6/13 A kérdező kommentje:
ez nagyon jó 13:07-es. Írnál részleteket? Kíváncsi vagyok.
2009. aug. 7. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

szerintem csináld, ha szeretnéd.

én eleve nem értem azt, hogy "ez a pasi dolga" miért is? ha egy párkapcsolat egyenrangú, akkor akkor simán belefér. de én is inkább megbeszélném, a "hivatalos forma" helyett. számomra az eléggé bénának tűnik :)

anno én is "csak" megbeszéltem a későbbi feleségemmel :)

2009. aug. 7. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
akkor kell megkérni a kezét, ha már a nyelve elfáradt és a farka lelankadt :D:D:D
2009. aug. 7. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
mutass neki esküvői ruhát hogy milyen szép... ilyenek és szerintem érteni fogja
2009. aug. 17. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kérném meg a párom kezét. Szerintem ez a férfi dolga, van oka hogy nem kéri meg a kezedet, de szerintem nem olyan hosszú az a 6év hogy kétségbe kéne esned...mondjuk függ attól hány éves vagy...de ha fiatal (mondjuk 30alatt)akkor mi ez a 6év a "örökkön örökkéhez" képest? :-) van még időd...szerintem.

de persze természetes hogy vágyik rá az ember, csak nem biztos hogy eröltetni kéne.

2009. szept. 1. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!