A Jövőhéten kapok egy sziámi lány cicát. Mire kell odafigyelni? Mit gondoltok erről a fajtáról?
Ő lesz az első fajtatiszta kiscicám, tehát még nincs tapasztalatom a természetükkel. :)
Hallottam, hogy akaratosak a sziámik, de ezt hogy értik? Sziámi gazdik és a fajta ismerők válaszát várom :)
Immáron 16 éve vagyok boldog tulajdonosa egy sziámi cicának.
Nincs bennük semmi extra a többi macsekhoz képest. Talán annyi, hogy beszédesebbek, és számomra kiborító a hangjuk. Nagyon egygazdás macskák, persze ha macskák esetében lehet ilyet mondani. Az enyém fiatal korában egy igazi veszedelem volt, de még így öregecskén is terrorban tartja a kutyákat.
Még fajtán belül is vannak természetbeni különbségek. Nekem ősszel lesz 16 éves az exkandúrom. Sosem volt túl eleven, nem rosszalkodott, a kutyákkal-nagytestűek- remekül eljátszik a mai napig. A hangja valóban nem éppen altató, ha elkezd énekelni:))
Szerintem bánj vele úgy, mint bármely cicával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!