Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem korai kicsit húsz évesen házasodni?
kis faluban normális, elfogadott dolog. ott nem éri annyi impulzus az embert, nem is vágyik annyira világot látni, élni, megismerni a dolgokat, mint egy nagyvárosi fiatal.
legalábbis én ezt látom, mert a többséget ilyennek ismerem.
az ő dolguk, mindenesetre én még 25 évesen is korainak tartanék egy házasságot a magam részéről.
Szia!
Korainak nem korai csak egy van egy csúnya gyakorolati kérdés: hol fognak lakni és miből? A szülők nyakán házasodni könnyű.
Ismerek jól működő házasságot, ahol ennyi idősen házasodtak össze, meg olyat is ismerek, ahol elváltak. De az idősebb korban házasodók közt is ismerek olyat, akik jól megvannak, meg akik elváltak. Abszolút nem ettől függ.
ja, ez nem tetszett: "mondjuk mindketten ilyen tipusúak voltunk, nem voltunk sose az a diszkós, bulizós minden nap mással lenni,meg drogozni ,inni, cigizni, 2002-ben más világ volt :)" -- úgy írod, mintha ez lenne a két véglet, hogy valaki vagy drogos ribanc, vagy húszévesen házasodik, az ilyen hozzáállásért szokták leszólni a fajtátokat. Ja és marhára nem volt más világ 2002-ben, nem kéne már huszonhat évesen elkezdened a "bezzeg az én időmben"-ezést :)
21:34:
Kicsit tényleg más volt a világ tíz éve, de bulizni, inni, drogozni, cigarettázni akkor is lehetett.
Egyébként egyetértek veled, én sem kedvelem a melldöngető "nézzétek-milyen-példaértékű-életet-élek" megjegyzéseket.
Az ilyen falusi emberek nagy része nem is lát más értelmet az életben,csak házasodni,gyerek,aztán kb ennyi.
Semmi igényük nincs többre.
Náluk ez normális.
Én 26 vagyok,de még csak komoly kapcsolatom sem volt.
És még nem alakult ki a teljes,felnőtt személyiségem egy ilyen döntéshez:)
De engem nem érdekel az idő.Meg nem is célom ez.
Úgy alakul az életem,ahogy alakul.Nem tervezek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!