Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog eljegyzés után kitenni őt?
Figyelt kérdés
Júniusban volt az eljegyzésünk.(de úgy, hogy a gyűrű árának a felét én álltam). Akkor elfogadtam tőle és igent mondtam neki.
De azóta elhanyagolt, nem foglalkozik velem, munkája nincs és nem is akarja, hogy legyen.
Fel akarom vele bontani az eljegyzést de nem engedi, mivel már egyszer igent mondtam neki.
De ha így viselkedik nem lehet vele leélni az életet, úgy hogy én tartsam el.
Csúnya lenne így kitenni. és a gyűrűt visszaadjam neki?
2012. okt. 9. 14:18
11/16 anonim válasza:
Mi az, hogy nem engedi?! Be vagy zárva a lakásba, vagy mi?
Lépj le, mondd meg, hogy vége, és ne vedd fel neki a telefont. Majdcsak megérti a tényeket.
12/16 anonim válasza:
paqttinsd le de gyorsan,egy élösködö fax lépj ki amilyen gyorsan csak lehet
13/16 anonim válasza:
Jobb most megszakítani a kapcsolatot, mint később válni. Az, hogy ő változni nem akar, változtatni nem akar, de elengedni sem, az az ő baja. A te életed te éled. Nem csodálom, hogy többet vársz el egy férfitól. Ez a viselkedés szomorú és szánalmas. Tovább kell lépned, ha nem vagy boldog. A gyűrű árának ráeső részét visszaadnám és megszakítanám vele a kapcsolatot.
14/16 anonim válasza:
Szereted? Ha otthagynád, a válasz: nem.
Szeret? Ha nem akar változni és tőled várja, hogy eltartsd, a válasz: nem.
Akkor miről beszélünk? A válasz: Nem.
16/16 Pub válasza:
mi az hogy nem engedi? hahahah:) elhagyod és kész. a gyűrűt meg tarsd meg. soha nem hallottam még olyat h a lány fizeti a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!