Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnőm kezét, és erre egy különleges randit eszeltem ki. Csak a helyszínek kiválasztásában lenne szükségem egy kis segítségre. (? )
Nekem ez egy kicsit sok lenne... Szerintem giccses. Ráadásul nem hiszem, hogy pont kettesben lennétek, hiszen azért az ilyen parkokba (vagy a Margitszigetre) azért járnak mások is, vagy akkor tényleg valami kis eldugott hely kell.
Én sokkal jobban örülnék csak úgy spontán jövő, mindenféle mesterséges körítés nélküli lánykérésnek. De hát én ilyen típus vagyok, meg kb. egyből rájönnék, hogy valami lesz, ha ilyesmi helyre vinnének.
23/L
miért lenne videns h elmegyek egy arborétumba akkor megkérnek? már ne haragudj utolsó de ez annak gyanús aki sosem jár ilyen helyekre.. én pl igen.ezer helyre járunk,vagyis még az sem lenne gyanús ha az eiffel torony tetejére hívna mert imádunk jönni-menni
kérdező: te tudod mi jön be neki. ha a romantikus-nyilvános,akkor menjetek olyan helyre. ha visszafogottabb,akkor intézd úgy h ketten legyetek. pl az is szép lehet h elmentek valahová,és egy esti sétán megkéred,pl balcsinál,vagy fent a halászbástyán..
Vácrátót tényleg a legjobb ilyen szempontból. nincs az a sok köcsög turista, meg visítozó kiskölök.
ősszel különösen szép, romantikus :) Pesttől kocsival max fél óra.
A Füvészkert!
Idén lett kész a felújítás, gyönyörű!
"miért lenne videns h elmegyek egy arborétumba akkor megkérnek? már ne haragudj utolsó de ez annak gyanús aki sosem jár ilyen helyekre.."
Én is járok ilyen helyekre, és nem vagyok kőbunkó sem... De akkor is sejteném, pláne ha puccos helyen vacsi is lenne előtte, mivel nekünk nincs igazán pénzünk az ilyesmire. Főleg a vacsi miatt gondoltam, mert abból látszik, hogy valami alkalom van, mert az ember áldoz rá egy csomó pénzt. Mi inkább mászkálósabbak vagyunk, biciklizünk, közösen sportolunk, nem ilyen "andalgósak". De azért mondtam, hogy ahány ember, annyi szokás.
Szerintem az Eiffel torony teteje lenne a legjobb erre!
Attól biztos hanyatt dobná magát ami persze neked sem lenne rossz! :D
Richárd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!