Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám az érzéseimet megváltoztatni? (nem szerelmi ügy)
Megkérte a párom a kezem...szép köves gyűrűt kaptam zafírral (a kedvencem, tudom nem tipikus lánykérős ).
Megfogadtam hogy addig nem lesz karikagyűrű az ujjamon még a sajátomat én nem tudom magamnak megvenni é nem leszek az a nő aki világgá kürtöli a közösségi oldalon és így olyanok arcába dörgöli akiknek még nem jött össze a boldog kapcsolat, főleg hogy sok ismerősöm pont a legjobb barátnőim most szakított több éves kapcsolatok után....De mégis rosszul esik hogy szinte senki sem tudja és nem gratulál nekem senki, pedig tele van az oldalam ilyennel....(valahogy minden volt osztálytársammal most történik ilyen)
Ráadásul tudom hogy kicsinyes, és gyereke rosszindulatú ez a viselkedés...hogy tudnám kiölni ezt a szívem mélyéről?
Annyira utálom és szégyenlem magam miatta.....
teljesen igazad van... agy űrűvel semmi bajom a világon a legszebb.....a többivel meg én sem tudom i bajom, kinövöm.
Köszi
Sok boldogságot!
Ne nagyon törődj a véleményekkel - vagy azok hiányával- hiszen nem is tudhatod, nincs-e valami komoly baja, amiért nem is tud figyelni a Te eljegyzésedre. Lehet, hogy most szűnt meg az állása, és nem lát ki a fejéből a gondoktól, vagy meghalt egy kedves rokona, vagy beteg, annyi minden történik az emberekkel. Természetes, hogy a Te szívedet betölti az öröm, és az is, hogy szeretnéd világgá kihirdetni:)boldog vagyok,
ahogy egy Shakespeare drámában mikor a belécsap a szerelem villáma a főhősbe, mindenhová verseket ír, kiaggatja az erdő fáira.
HA mélyére nézünk a dolognak, meg lehet sejteni, hogy a nagy boldogság és boldogtalanság milyen közel is van egymáshoz.. ahogy a nevetés és a sírás is.
Sok boldogságot, jó tervezgetést- ez a ti kettőtök más számára nem is teljesen érthető titka.
Én a helyedben szerveznék egy jó nagy bulit a sok most eljegyzett baráttal :) Ott aztán lehet áradozni a gyűrűről, a párodról is, és senki, de senki nem fog emiatt haragudni rád, hiszen közülük mindenki most éli élete legszebb napjait.
Mondjuk az is biztos, hogy nem tudnám csak ezen összejövetelre korlátozni a boldogságomat, és akár minden utcán szembejövő emberrel tudatnám, hogy nekem most mennyire jó a kedvem, és bizony büszkén mutogatnám a gyűrűmet is mindenhol :D Persze nem vagyunk egyformák, ez nem is baj, csak nehogy már bűntudatod legyen amiatt, hogy neked ez most összejött...
Én meg pont hogy szinte senkinek nem mondtam el, néhány igazán közeli baráton kívül szinte senki nem is tudja...Azt hittem régebben olyan leszek, hogy mindenkinek elújságolom, de nem. Nem jön, hogy mutogassam, dicsekedjek. Mások vagyunk.
Úgy töröld ki, hogy tudasd magaddal, hogy mennyire boldog vagy :)
Miért gondolod, hogy az, hogy téged eljegyeztek, ha ezt megosztod másokkal, akkor az mások orra alá dörgöli, hogy nekik nem jött össze? Szerintem ez hülyeség, ha igaz barátok, akkor valószínűleg együtt örülnek majd veled, ha meg nem akkor meg ki nem szarja le őket...
Úgyhogy viseld csak büszkén!
Egyébként pedig nekem több ismerősöm is férjhez ment, ygereket szült az utóbbi időben és ha megosztottak ilyesmit, vagy csak eljegyzést, akkor soha egy percre se jutott eszembe, hogy nekem emiatt rosszul kéne magamat éreznem! Még akkor sem, amikor én épp egy szakítás után voltam, jó volt osztozni a mások boldogságában!
Ezért tényleg veled van a baj, hogyha nem akarod másokkal megosztani az örömöt, benned van irígység szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!