Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ajándék, de mi lehet az?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék, de mi lehet az?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

röviden rólunk:volt neki mennyasszonya elöttem s miattam szakitott a Párom vele , 2 éve élünk/lakunk együtt!!Ö 28 én 23.

Valamelyik nap felhoztam Páromnak, hogy rég kaptam töle ajándékot, egy szál virágot s erre Ö azt felelte, "hidd el többet fogsz kapni egy szál virágnál ami fontos számomra ha megérdemlem, mosolyodott:)"nyakláncra vagy telóra gondoltam :) s mondta h egyik sincs tervbe de ha nem akkor kapok egy nyakláncot:)kérdezgettem de azt mondta ami késik az nem múlik :) s egyik nap hazaértem megcsókolt s fejemtetejére rakott valamit, kérdezi: megérdemled? mondom: neked kell tudni... nézi a szemem :) várom az ajándékot azt levesz egy filctollat a fejemröl kicsit elszomorodtam...gyürüre gondoltam volna meg most is de azt mondta majd ha lesz babánk akkor majd megkéri a kezem. sztem tanult az elözö kapcsiból hogy korán jegyezte el.... nem tom de mi lehet az ajándék??

2012. jún. 27. 09:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted mi honnan a bánatos ...-ból tudjuk hogy mi lesz az ajándékod?
2012. jún. 27. 09:35
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

most azt várod, hogy azt mondjuk gyűrű???

Monjuk abban nem lász valami fordított sorrendet, hogy baba majd eljegyzés? :-O

2012. jún. 27. 09:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pfff... na ezektől a kérdésektől megy el az életkedvem!
2012. jún. 27. 10:17
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Számára az eljegyzés nem jelent semmit.Hogy miért gondolom? Eljegyzett egy lányt,ez azt jelentené jó esetben,hogy annyira szereti,hogy vele akarja leélni az életét.Ha erre az elhatározásra jutott,akkor te,ha a fejed tetejére állsz,akkor sem tudod őt elvenni a menyasszonyától.Vagyis,nem gondolta azt a lánykérést komolyan,egyszerűen üres szó volt,amit egy új nőért simán felrúgott.Most már a látszatra sem ad,téged már csak gyerek után jegyezne el,ez még elgondolkodtatóbb,mint az első eset.

Ne éld bele magad,ez az ajándék nem eljegyzési gyűrű lesz,ahhoz előbb szülnöd kell neki.

2012. jún. 27. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Lehet az a meglepije, hogy talált magának új nőt helyetted!
2012. jún. 27. 10:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

tök értelmetlen amit írtál

Milyen ajándék vagy mire kapnád? Kaptál egy filctollat, tudta hogy mit akarsz és már azért sem kapsz gyűrűt. Mint mondta majd akkor ha lesz gyereketek akkor megkéri a kezed addig szerintem ne is reménykedj.

2012. jún. 27. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Már megkaptad az ajándékot, a filctoll volt az. Mire vársz még? Ez volt a kész átverés és te bedöltél neki. Megkérdezte, hogy szerinted megérdemled-e, hát ezt érdemelted szerinte, úgy látszik. Ne várd az ajándékot, mert azt mindig akkor kapod, amikor nem számítassz rá. Különben is miért kell ilyennek lenni, hogy folyton valami ajándékot vársz? Persze, néha jól esik, de elvárni soha nem várnám el. Én mindig azt mondom, hogy minden nap kapok a Páromtól ajándékot: Őt magát, azt, hogy velem van, hogy szeret és figyelmes, kedves velem. Nekem Nála nagyobb ajándék nem kell az élettől! A szeretetet nem tárgyakban lehet kifejezni. Ha pedig eljön az ideje, kapsz majd gyűrűt is biztos, nem kell kierőszakolni.
2012. jún. 27. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Pozitív terhességi teszt a szeretőjétől.
2012. jún. 27. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Nyugodj meg, gyűrűt csak akkor kapsz, ha még megszülted az első gyerekét. Ameddig nem tartasz ott, addig bőven felejtsd el a gyűrűt. A filctollas eset meg jó nagy pofára esés. :DDDD
2012. jún. 27. 11:55
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
*már
2012. jún. 27. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!