Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési Gyémántgyűrű tanúsítványát (Certificate) illik-e odaadni a menyasszonynak a gyűrű mellé? (a tanúsítványon nem szerepel a vételár! )
Nekem az a véleményem, hogy miért ne adhatnád oda. Persze nem külön "figyelem felhívásként", hanem például a gyűrű dobozába beletéve. Tehát nem hivalkodóan.
Lehet, hogy kissé szokatlan a felfogásom, de én úgy gondolom, hogy a házasságkötéssel úgyis egy pár lesztek, együtt vesztek majd egy csomó mindent meg a közös életetekhez, együtt gazdálkodtok majd, tehát már most - ennek a küszöbén - felesleges pusztán illendőségi okokból magadnál tartani, és át nem adni a tanusítványt.
Nekem akkor hozott a férjem külföldről egy ilyen köves gyűrűt, amikor már 2 éves házasok voltunk. Teljesen természetes volt, hogy ideadta a tanusítványt is, együtt nézegettük meg. Mi rossz van ebben? Együtt gazdálkodunk a mindennapokban is, minek titkolta volna, hogy mit vett nekem? A gyűrű pedig az érzés miatt nagyon kedves, nem a csomagolás, vagy az átadás módja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!