Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a párom vette meg az eljegyzési gyűrűket, hanem az anyukáját bízta meg ezzel. Azért mondjak neki igent?
Ma a pároméknál ebédeltünk. Ebéd után párom és az anyja félrevonultak, majd pár perc múlva visszajöttek a nappaliba. Párom letérdelt elém, és megkérte a kezem. Majdnem mondtam, hogy igen, mikor párom és az anyja elkezdtek veszekedni, hogy nem erről a gyűrűről volt szó. Hirtelen nem tudtam mi a veszekedés célja, később derítettem ki. Párom félrerakatott egy gyűrűt amit már nézegettünk múlthét hétvégén, és tegnap későn végzett, nem tudott volna a gyűrűkért menni, ezért az anyját kérte meg. De az anyja egy másikat választott ami NEKI tetszik, és azt vette meg. Azon kívül, hogy nekem nagy, párom ujjára meg pici, nem is tetszik nekem. Párom szerint nem olyan rossz. Párom feltette a kérdést még egyszer, de az anyja közbeszólt, hogy ő már kinézte az éttermet, nézett nekem ruhát, választott nekem ruhát is (a hivatalos eljegyzéshez amin kb 30an lennének!).
Az a nő annyira felidegesített, hogy hisztis nő módjára szó nélkül leléptem. Megkértem a páromat (nem élünk együtt), hogy ne keressen ma már, szeretnék gondolkozni. Az anyja persze hivogat, de neki sem veszem fel. Mit mondjak a páromnak? Szeretnék a menyasszonya lenni, de a mai "eljegyzés" annyira rosszul sikerült, nem is tudom, megijedtem. Eddig jó kapcsolatom volt az anyjával, de elszaladt vele a ló. Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!