Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem a párom vette meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a párom vette meg az eljegyzési gyűrűket, hanem az anyukáját bízta meg ezzel. Azért mondjak neki igent?

Figyelt kérdés

Ma a pároméknál ebédeltünk. Ebéd után párom és az anyja félrevonultak, majd pár perc múlva visszajöttek a nappaliba. Párom letérdelt elém, és megkérte a kezem. Majdnem mondtam, hogy igen, mikor párom és az anyja elkezdtek veszekedni, hogy nem erről a gyűrűről volt szó. Hirtelen nem tudtam mi a veszekedés célja, később derítettem ki. Párom félrerakatott egy gyűrűt amit már nézegettünk múlthét hétvégén, és tegnap későn végzett, nem tudott volna a gyűrűkért menni, ezért az anyját kérte meg. De az anyja egy másikat választott ami NEKI tetszik, és azt vette meg. Azon kívül, hogy nekem nagy, párom ujjára meg pici, nem is tetszik nekem. Párom szerint nem olyan rossz. Párom feltette a kérdést még egyszer, de az anyja közbeszólt, hogy ő már kinézte az éttermet, nézett nekem ruhát, választott nekem ruhát is (a hivatalos eljegyzéshez amin kb 30an lennének!).

Az a nő annyira felidegesített, hogy hisztis nő módjára szó nélkül leléptem. Megkértem a páromat (nem élünk együtt), hogy ne keressen ma már, szeretnék gondolkozni. Az anyja persze hivogat, de neki sem veszem fel. Mit mondjak a páromnak? Szeretnék a menyasszonya lenni, de a mai "eljegyzés" annyira rosszul sikerült, nem is tudom, megijedtem. Eddig jó kapcsolatom volt az anyjával, de elszaladt vele a ló. Ti mit tennétek a helyemben?

2009. júl. 3. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg a mamának,hogy nagyon szépen köszönöd, hogy ennyire gondoskodik rólad és már választott is ruhát és éttermet, de ugye nem bánja ha a végleges döntést ti hozzátok. És hogy már nagyon készülsz az esküvőre engedje meg,hogy ti döntesetek mindenben és természetesen ha úgy fogod érezni kikéred a véleményét. Szerintem ne vesszél vele össze, mert az csak benzin lenne a tűzre. Állítsd bez az egészet úgy,hogy milyen rendes,hogy nézeget ruhát stb. de hagyjon benneteket,hogy elrendezzetek mindent és nem szeretnél rá extra terhet róni majd ha a segítségét kéred kérni fogod (majd megkérdezed tőle legfeljebb,hogy milyen színű legyen a szalvéta kék vagy sárga aztán meg megdícséred,hogy milyen ügyesen választott). Tudod fordított pszichológia. Senkinek nem hiányzik,hogy veszekedjetek vagy ne adj isten a mama miatt ne házasodjatok össze. Egyébként a pároddal fogsz élni nem vele ha nem vagytok jóba majd nem viszed el az unokákat hozzá.
2009. júl. 21. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!