Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai lenne az eljegyzés?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, tervezgetjük a jövőt, de még csak 19 éves. Érett gondolkodású lány, értékrendje a helyén, szóval nem olyan, mint egy átlag 19 éves manapság. Én 23 éves vagyok, lassan már szeretnék családot. Vele szeretném leélni az életemet, csak nem tudom, hogy készen áll-e már rá. Ezt így nem szeretném szemtől-szembe megkérdezni, jobb lenne, ha meglepetés lenne. Elsők vagyunk egymásnak, arra annyit mondott, hogy szerinte az nagyon szép lenne, ha én lennék az egyetlen az életében, és még azt is tudom, hogy 23-24 évesen szeretne babát, ezekből gondolom, hogy nem lőnék nagyon mellé, ha megkérném a kezét.

Ráadásul félek a családjától is, hogy nem vesznek komolyan, mert mostanában nagy divat lett a fiatalok körében az eljegyzés, egyik ismerősünket is már 3x jegyezték el 18 éves koráig. Nem akarok komolytalannak tűnni a szülei szemében. Mi a véleményetek?

2012. jún. 11. 09:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem lakunk együtt, nem is szeretnénk esküvőig. Persze, lenne rendes eljegyzés. Tanul, de szinte minden nap tudunk találkozni.
2012. jún. 11. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hova sietsz? Még mindketten tanultok,szülőknél éltek,ők tartanak el.Jövőre végzel csak,utána még kell idő mire elhelyezkedsz,mire letelik a próbaidő és véglegesítenek.Ő tovább akar tanulni,új közegbe kerül,lehet másik városba is.Még ő maga sem tudja,hogy ott mi vár rá.Ez elég nagy sokk minden fiatal életében,egy fordulópont.Miért akarod egy gyűrűvel is magadhoz kötni? Ha szeret,akkor kibírja a kapcsolatotok az egyetem végét,akkor sem lesz még vénlány max. 23-24 éves.Akkor miért nem jó az eljegyzés,utána házasság,gyerekek?Persze úgy,hogy legalább egy évet dolgozhasson is.

Nagyon fiatalok vagytok mind a ketten,nem maradtok le semmiről,ha megvárjátok,hogy értelme is legyen az eljegyzésnek.

2012. jún. 11. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Házasság előtt érdemes összecuccolni, mert hiába találkoztok napi szinten, az nem egyenlő azzal, mintha együtt élnétek. Lakva ismered meg legjobban a párod :D

Szerintem végezzétek el a sulit, cuccoljatok össze, kérd meg a kezét, éldegéljetek még egy kicsit együtt, aztán jöhet az oltár is.

2012. jún. 11. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!