Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy van? Előbb az eljegyzés. Akkor milyen gyűrű van? Utána meg az esküvőkor is van karika, meg hallottam valami kísérő gyűrűről. Akkor most mikor milyen gyűrű van mikor?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 20:57
11/15 anonim válasza:
nálunk nem volt nagy bulis eljegyzés karácsonyra kaptam meglepibe jól becsomagolva. Karikagyűrű volt és a páromnak is ugyanolyan valamennyi aranytartalommal. ífeltehetőleg ha lesz esküvő akkor is ezt húzzuk majd egymásra, csak előtte ki kell majd fényesíteni vagy mi. Eljegyzésre szerintem érdemes elcipelni a lányt hogy ő válasszon. Én biztos kis köves ezüst gyűrűt vettem volna, de hát nem voltam ott. Meg gondoltunk arra is ,hogy az ősök régi gyűrűjét csináltatjuk meg, de macera.
12/15 anonim válasza:
Mi vettünk egy pár karikagyűrűt, az eljegyzéstől az esküvőig bal kézen hordtuk, azóta a jobbon. Kísérő nem volt, mert így is elég drága mulatság volt.
13/15 anonim válasza:
Én a nyaralásunk alkalmával szeretném eljegyezni barátnőmet. Szerintem is felesleges a kísérőgyűrű, de tudom hogy neki tetszik, ezért vettem egyet (15ezer volt és nagyon szép, egyszerű). A karikagyűrűért meg elmegyünk együtt. Bár tudom hogy melyiket szeretné...
14/15 anonim válasza:
Nem tudom miért mondja mindenki,hogy drága meg ilyenek..Amugy meg egy egyszerű kis gyűrű is megteszi eljegyzéskor és abszolut nem drága.Nehogy már ezen muljon a doolog.nekem ilyen végett biztos nem maradna el az eljegyzésem.Nem az értéke a fontos hanem az,hogy kitől kapod és miért.
15/15 anonim válasza:
Egy kísérőgyűrű tényleg nem drága, amikor én nézegettem akkor még barátnőmnek, most már menyasszonyomnak, akkor 13-17ezer forintig egyszerű, de nagyon szép gyűrűket láttam, és amit én megvettem az is annyiba került.
A karika gyűrű amit megrendeltünk, az 100-110/db! Emellett az a tizenpár ezer forint meg már mindegy, az asszony meg örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!