Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon nagyon gáz, ha ezüst lesz a karikagyűrűnk?
Figyelt kérdés
Tudom, nem ezen kéne spórólni, de most vonták le a fizetésünket, szóval próbálunk levágni a költségekből, ahol csak tudunk. És az ezüst sokkal olcsóbb lenne. Szerintetek ez nagyon gáz? Vagy mások is csinálnak ilyet? Amúgyis fehérarany lenne, mert a sárgát utáljuk, szóval nem nagyon fog látszani a külömbség.
Erre gondoltam
2012. jún. 5. 20:20
11/12 anonim válasza:
nekünk is ezüst van, de nem az számít, hogy mennyibe került, hanem hogy nekünk mit jelent.
belülre be van gravírozva egymás neve rovással, teljesen egyedi darabok.
magát az aranyat utálom, akár sárga, akár fehér. felesleges rongyrázásnak tartottam a részünkről, szóval nem költöttünk rá.
egyébként akinek nem tetszik, az nem néz rá :)
12/12 anonim válasza:
úgysem fogjátok hordani a hétköznapokban, a legtöbben nem hordják, a násznép túl messze ül majd hogy lássa, nektek meg mindegy, mert szeretitek egymást és nem ezen múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!