Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom is én én is utáljuk a gyűrűket. Kötelező a templomi esküvőhöz a gyűrű? Hogy máshogy oldható meg?
Figyelt kérdés
A lánykérést a párom gyűrűmentesen megoldotta. Ki nem állhatom a gyűrűket, nincs az a szép darab, amit bírnék viselni, ráadásul a párom is utálja őket én meg rajta még annyira sem bírnám nézegetni, mint magamon. Ám szeretnénk templomi esküvőt, de ez a gyűrű dolog idegen tőlünk. Ki lehet hagyni esetleg a szertartásból vagy vegyünk valami bizsu vackot csak a templomi látvány kedvéért? De ez meg olyan fura.
Jó ötletek esetleg?
2012. máj. 26. 20:26
11/11 anonim válasza:
Evangélikusoknál is van jegyesoktatás, egy kis beszélgetés a lelkésszel(nem pappal). Tőlünk megkérdezte, hogy mit szeretnénk, miről beszéljen a szertartáson, mit lehet rólunk és a családunkról tudni...Szerintem elég lazán is lehet kezelni a "gyűrűt", nekem a nyaklánc jutott még eszembe, hogy egymás nyakába tenni, de bármi amit egymásnak adtok minden jó lehet, sőt akár a lelkész is kiemelheti, hogy mivel ti nem a gyűrűben látjátok a házasság jelképét ezért nem fogtok viselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!