Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes ilyen fiatalon összeházasodni?
Figyelt kérdés
Sok hozzászólást olvastam a napokban különböző lányoktól akik már 19-22 éves korukban pár hónap után eljegyeztek, vagy pl gimis kapcsolatból lett házasság.
Nyilván ilyen korban még nincs valami sok keresetük. Érdemes ilyen korán házasodni? amikor még alig van keresetük, vagy többnyire még tanulnak és semmi bevételük, és a szülők költségére házasodnak, és szülnek gyereket?
Mert én pl. csak akkor mennék férjhez ha már van keresetem és meg tudok állni a saját lábamon, a társammal együtt..
2012. máj. 9. 18:00
11/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép dolog a házasság bár én sem vagyok házas (még). Ha pedig belegondoltok, hogy a szüleitek hány évesen házasodtak, vállaltak gyereket, akkor szerintem a nagy többségnél ez olyan 20-25 év körülire tehető. Igaz az egy másik rendszer volt, de szerintem az már bizonyos szempontból mellékes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!