Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valaki volt már és/vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt már és/vagy vásárolt az eujewelnél? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Láttam a gyűrűket és nagyon szépek, elfogadható áron vannak. Mik a vélemények? A gyűrűk elég strapabíróak?
2012. márc. 6. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ékszerboltokban voltál már? Ugyanazokat a gyűrűket ajánlgatják katalógusból, sokkal olcsóbban, mint az eujewelnél. Mi onnan néztük ki a gyűrűnket, de úgy voltunk vele, hogy körbenézünk előtte. Jól tettük és nem csak azért, mert így olcsóbb volt, hanem mert teljesen más képet mutat egy katalógusban/neten kinézett gyűrű, mint amit élőben eléd raknak!
2012. márc. 6. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
azok az ékszerboltok amikbe voltunk nagyon drágák voltak kb. 70e a női és még 80-95 a férfi. (ezek amúgy plázákba és auchan, tesco-ba voltak) Azért gondoltunk az eujewelre mert ott 90-100 ból megvan a pár és nem rendelni szeretném hanem megnézni h hogy áll a kezünkön. Ti hol voltatok? milyen ékszerboltokba? az a baj h neten is hiába nézek nem találok ilyen boltokat ahol van ár az meg nagyon drága. Merre fele keresgéljünk? Pesten lakunk.
2012. márc. 6. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én amúgy székesfehérvári vagyok és nyugodtan menjetek akár kisebb ékszerboltokba is, mi is ezt tettük, nagyon sok katalógust megmutattattak és tényleg ugyanezeket a gyűrűket láttuk benne viszont. Az auchanban, tescoban, plázákban pont a legdrágábbak vannak.

Nézd meg esetleg az eujewel címét, el lehet-e hozzájuk menni próbálni (én már nem emlékszem, hogy csak kiszállítanak-e), de jól gondoljátok át. Mi pl. olyat néztünk ki az eujewelről, ami 7 mm széles, képen tök jól mutatott, aztán amikor rám adtak egy 7 mm széles gyűrűt, egyből elképedtem, hogy na nem, ez nekem nem áll jól, bőven elég az 5 mm-es.

Meg hát ugye az ékszerészeknek vannak kapcsolatai ötvössel és bármi változtatást szeretnétek, megcsinálja. Nálunk pl. nem is egyformák a gyűrűjeink, az enyémben a sárgaarany a több, a férjemében a fehér, az enyémben kisebb rész a fényes, a nagyobb a matt, a férjeménél pont fordítva és ilyen apróságok.

Ha gondolod, küldd át priviben, melyik tetszik, kíváncsi vagyok rá :)

2012. márc. 6. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi ott vettük karikagyűrűket. Csodaszépek, és jó áron is voltak. Nagyon kedves a kishölgy a boltban. Nyugodtan bemehettek a boltba, az Operaház közvetlen szomszédságában van egy apró kis bolt.

Mi nagyon elégedettek vagyunk. Egy éve hordjuk a gyűrűket, és csak minimális karc van rajta (ami az aranynál teljesen természetes, mert puha fém).

Én csak ajánlani tudom őket!!

Sok boldogságot! :)

2012. márc. 9. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A mi gyűrűnk tőlük van, csodálatos lett, tényleg, igazán szép, precíz, csak a hozzánk állással voltak problémák. Nagyon sokat kellett várnunk, és amikor rákérdeztem lekoptattak, pedig már bőven kifutottunk a szerződésben leírt időpontból... Na meg a kifizetés... Ezt meg azt felszámolgattak, amiről elfelejtettek előzőleg szólni, így jócskán többe is került annál az összegnél, mint amennyit a szerződésbe írtunk....
2014. febr. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!