Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után "illik"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után "illik" tisztázni ha valaki nem akar házasodni?

Figyelt kérdés

Adott egy pár,lány 29,fiú 26,együtt vannak 4 éve.

A lány már nagyon házasodna,erőlteti is erősen,kinézte a gyűrűket,koszorúslányruhák megvannak régebbről,pont méret most a kislányokra,együtt is laknak.

Tudja a fiú hogy mit akar a lány,csak annyi dolga lenne hogy rábök az egyik gyűrűre,hogy az tetszik,lány megredeli,fiú felhuzza,lány intéz mindent.

De a fiú nem akar házasodni,tereli a témát,majd karácsonykor,majd valentin napon,szülinapon,mind1,csak ne most.

De a fiú a következő pár évben sem akar házasodni.

Szerintetek?

2012. márc. 5. 20:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

30hoz közel van,ennyi idősen már vágyik egy nő arra hogy olyan párja legyen aki komolyan gondolja vele,és ő lehet az akivel családot tervezhet (azt végképp nem akar a fiú)

Leültette már a lány többször,de a "ne beszéljünk erről,hisz meglepinek akarod"-dal mindig berekeszti a beszélgetést

(lány kiválasztott több gyűrűt,fiúnak annyi dolga hogy pár kattintással megrendel egyet,minden mást megcsinált a lány)

hmar kiderülne hogy én szóltam,még ha névtelen is,mert csak én mondogatom a fiúnak hogy nem épp gerinces amit csinál

2012. márc. 6. 11:22
 22/30 anonim ***** válasza:
88%

Mi az első randin letisztáztuk, hogy kinek merre halad az Élete, így rögtön láthattuk, hogy a 2 út összeegyeztethető, vagy sem. Mondjuk embere válogatja, bizonyos kor után már illik tudni merre tartana az ember és ezt nem ciki tudatni a másikkal.

Szerintem amúgy attól függ, hogy beleszólj-e, hogy mennyire jó barátnőd a lány és milyen a személyisége.

Nekem egy legjobb barátnőm van, neki szólnék. A többinek nem, mert közülük egyszer szóltam egy barátnőmnek, hogy figyeljen a pasijára, mert valami nem stimmel vele és én voltam a szar...hogy ne veszítsem el Őt a gerinctelen pasijától is bocsánatot kellett kérnem...nagyon ciki volt, de azt hiszem neki magának kell rájönni...

Reméljük megoldódik...

23N

2012. márc. 6. 17:26
 23/30 A kérdező kommentje:

Barátnő,de annyira nem,hogy ha a fiú egy nagy veszekedés hatására amikor a lány választás elé állitja mégis meggondolná magát,akkor ne én lennék a szemét hogy miket mondok a pasijáról,és ugye nem mellékesen nekem továbbra is napi kapcsolatban kell lenni a fiúval.

Jót irsz 22-es válaszoló,nálam is igy volt párommal,első randi olyan hosszúra nyúlt hogy a végére is tudtam hogy ha minden jól alakul,attől a férfitól lesz x év múlva gyerekem.eltel x+2 év,a picur másfél éves,kicsit késlekedett :)

Párom is hallja ezeket,és az egyik válaszolóhoz hasonlóan ő is úgy vélekedik,ha anno én csinálom ezt,ő is elmenekül.Bár ő sosem tartott bizonytalanságban.

Nehéz

2012. márc. 6. 20:51
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

én finoman elbizonytalanítanám a lányt....hogy kezdjen el gondolkodni....

meg hogy csak ő lelkes a fiú nem...stb...

valahogy rávilágítanék, de úgy, hogy azt higgye ő jött rá

2012. márc. 9. 20:38
 25/30 anonim válasza:
100%
Szerintem meg az a helyzet hogy a csaj papucsot akar vásárolni !!
2012. márc. 15. 19:31
 26/30 anonim ***** válasza:
83%
Azonnal "illene" tisztázni, hogy nem akar házasságot a fiú.
2012. márc. 15. 19:34
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb vagy utóbb, de szét fognak menni. Sok nőnek nagyon fontos a házasság, és inkább keres egy olyat, aki elveszi. A fiúnak meg kellene mondania, hogy most nem akar házasságot és azt is, hogy számára mikor lenne aktuális. (Ha egyáltalán aktuális lenne valamikor. Ha egyáltalán nem akarja elvenni, azt is illene közölni.) De, hogy terel, és mindig kitalál valamit, az nem megoldás.
2012. márc. 15. 21:37
 28/30 A kérdező kommentje:

Azóta volt a lánynak születésnapja,újabb alkalom amikor nagyon várta,de csalódás lett.

Ott voltunk sokan ünnepelni,megkapta az ajándékát,semleges haszontalan ajándék.

Utána beszélgettünk,mondtam neki hogy látom szomorú,kérdezzen rá a fiúnál mégis mikor van az a majd.

De nem igazán akar rákérdezni,valószinű sejti a választ,de nem akarja hallani.

Sajnálom őt.

2012. márc. 15. 23:19
 29/30 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező a lány nem véletlen tündérmeséken nőt fel?
2012. márc. 16. 10:28
 30/30 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a lány az ARAPARA című műsorból jött:D

És az a feladata,hogy elvetesse magát,és ha sikerül kap 1 millió dollárt:D

2014. ápr. 10. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!