Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után "illik" tisztázni ha valaki nem akar házasodni?
Adott egy pár,lány 29,fiú 26,együtt vannak 4 éve.
A lány már nagyon házasodna,erőlteti is erősen,kinézte a gyűrűket,koszorúslányruhák megvannak régebbről,pont méret most a kislányokra,együtt is laknak.
Tudja a fiú hogy mit akar a lány,csak annyi dolga lenne hogy rábök az egyik gyűrűre,hogy az tetszik,lány megredeli,fiú felhuzza,lány intéz mindent.
De a fiú nem akar házasodni,tereli a témát,majd karácsonykor,majd valentin napon,szülinapon,mind1,csak ne most.
De a fiú a következő pár évben sem akar házasodni.
Szerintetek?
30hoz közel van,ennyi idősen már vágyik egy nő arra hogy olyan párja legyen aki komolyan gondolja vele,és ő lehet az akivel családot tervezhet (azt végképp nem akar a fiú)
Leültette már a lány többször,de a "ne beszéljünk erről,hisz meglepinek akarod"-dal mindig berekeszti a beszélgetést
(lány kiválasztott több gyűrűt,fiúnak annyi dolga hogy pár kattintással megrendel egyet,minden mást megcsinált a lány)
hmar kiderülne hogy én szóltam,még ha névtelen is,mert csak én mondogatom a fiúnak hogy nem épp gerinces amit csinál
Mi az első randin letisztáztuk, hogy kinek merre halad az Élete, így rögtön láthattuk, hogy a 2 út összeegyeztethető, vagy sem. Mondjuk embere válogatja, bizonyos kor után már illik tudni merre tartana az ember és ezt nem ciki tudatni a másikkal.
Szerintem amúgy attól függ, hogy beleszólj-e, hogy mennyire jó barátnőd a lány és milyen a személyisége.
Nekem egy legjobb barátnőm van, neki szólnék. A többinek nem, mert közülük egyszer szóltam egy barátnőmnek, hogy figyeljen a pasijára, mert valami nem stimmel vele és én voltam a szar...hogy ne veszítsem el Őt a gerinctelen pasijától is bocsánatot kellett kérnem...nagyon ciki volt, de azt hiszem neki magának kell rájönni...
Reméljük megoldódik...
23N
Barátnő,de annyira nem,hogy ha a fiú egy nagy veszekedés hatására amikor a lány választás elé állitja mégis meggondolná magát,akkor ne én lennék a szemét hogy miket mondok a pasijáról,és ugye nem mellékesen nekem továbbra is napi kapcsolatban kell lenni a fiúval.
Jót irsz 22-es válaszoló,nálam is igy volt párommal,első randi olyan hosszúra nyúlt hogy a végére is tudtam hogy ha minden jól alakul,attől a férfitól lesz x év múlva gyerekem.eltel x+2 év,a picur másfél éves,kicsit késlekedett :)
Párom is hallja ezeket,és az egyik válaszolóhoz hasonlóan ő is úgy vélekedik,ha anno én csinálom ezt,ő is elmenekül.Bár ő sosem tartott bizonytalanságban.
Nehéz
én finoman elbizonytalanítanám a lányt....hogy kezdjen el gondolkodni....
meg hogy csak ő lelkes a fiú nem...stb...
valahogy rávilágítanék, de úgy, hogy azt higgye ő jött rá
Azóta volt a lánynak születésnapja,újabb alkalom amikor nagyon várta,de csalódás lett.
Ott voltunk sokan ünnepelni,megkapta az ajándékát,semleges haszontalan ajándék.
Utána beszélgettünk,mondtam neki hogy látom szomorú,kérdezzen rá a fiúnál mégis mikor van az a majd.
De nem igazán akar rákérdezni,valószinű sejti a választ,de nem akarja hallani.
Sajnálom őt.
Lehet,hogy a lány az ARAPARA című műsorból jött:D
És az a feladata,hogy elvetesse magát,és ha sikerül kap 1 millió dollárt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!