Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után "illik"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után "illik" tisztázni ha valaki nem akar házasodni?

Figyelt kérdés

Adott egy pár,lány 29,fiú 26,együtt vannak 4 éve.

A lány már nagyon házasodna,erőlteti is erősen,kinézte a gyűrűket,koszorúslányruhák megvannak régebbről,pont méret most a kislányokra,együtt is laknak.

Tudja a fiú hogy mit akar a lány,csak annyi dolga lenne hogy rábök az egyik gyűrűre,hogy az tetszik,lány megredeli,fiú felhuzza,lány intéz mindent.

De a fiú nem akar házasodni,tereli a témát,majd karácsonykor,majd valentin napon,szülinapon,mind1,csak ne most.

De a fiú a következő pár évben sem akar házasodni.

Szerintetek?

2012. márc. 5. 20:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

A legelején illik tisztázni, kinek mik a szándékai. Természetesen nem azt kell megígérni, hogy 2 év múlva elveszlek, hanem azt, hogy valaki házasságot szeretne vagy semmi elköteleződést, csak úgy "élni". Nem tisztességes hitegetni senkit, csak mert kényelmes.

Én azt gondolom, hogy 30-on túl max. 2 éven belül el kell tudni dönteni, ha valaki nem tud dönteni, az nemet jelent.

Huszonévesen... hát nem tudom. Tul.képpen szerintem már a huszas évek második felében is gáz, de a kérdésből valahogy inkább az jön le, hogy a csaj inkább az esküvőt hajtja, nem pedig a mögötte lévő dolgot. Nem az életét akarja összekötni valakivel, hanem csak a gyűrűt és az esküvőt akarja, esetleg még megkaparintani a pasit.

És még egy: ha én pasi lennék, ezerrel menekülnék egy olyan nőtől, aki előre lejátszott nélkülem mindent, és az esküvőt is megszervezné. Két egyenrangú partner esetén ne intézzen mindent sem egyik, sem másik fél.

2012. márc. 5. 20:54
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ha te egyik fél sem vagy, maradj ki ebből, ez a kettejük dolga, nem kavarj, mert a végén te leszel az irigy boszorka, aki szétválasztja őket.

Egy dolgot tehetsz: vedd rá a barátnődet, hogy komolyan beszélgessen a pasival a közös, vagy éppen nem közös jövőről. Neki kell dönteni, hogy házasság nélkül benne marad-e egy ilyen kapcsolatban.

2012. márc. 5. 20:56
 13/30 A kérdező kommentje:

a fiú igérgeti hogy megkéri...MAJD...

most azt igérte hogy szülinapján,ami még 1 hónap,igy nyári esküvő lenne,ezért kezdett nagy szervezésbe,hisz nem 2 hét mig megvan minden

De a fiú nem fogja megkérni,ahogy eddig sem,csak igéri

Ugy szeretnék szólni a lánynak,hogy nem lesz semmi,de egyrészt nem akarok én a rossz hir hozója lenni,másrészt a fiúval napi szinten együtt vagyok sok órát meló miatt. (ezért tudok mindent)

2012. márc. 5. 20:57
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy gané pali.
2012. márc. 5. 21:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha a csaj ilyen hülye, az ő baja... A pasi nem tartja be az ígéretét (csak hitegeti), ő meg nem látja, hogy hazudik, az ő baja...

Megjegyzem, az eljegyzés nem függ össze azzal, hogy nyári vagy téli az esküvő, nincs megszabva, hogy hány nap a jegyesség. Szeptemberben is meg lehet kérni valakinek a kezét, és lehet nyáron, sőt több évvel később nyáron is házasodni, és lehet eljegyzés márciusban is, és még belefér a nyári esküvő. Ez is egy kamuduma, de a barátnődnek kell észrevenni.

2012. márc. 5. 21:31
 16/30 A kérdező kommentje:

Persze,tudom,csak ő nyári szabadtéri esküvőt akar mindenképp.

Álomvilágban él kicsit,nincs szivem "felébreszteni"

Bár jogom sincs azthiszem,az ő dolguk,csak nézni is rossz,és mosolyogni,hogy igen,szép az asztaldisz.

2012. márc. 5. 21:39
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
A nagyanyám mindig azt mondta"mindenki magának hülye":P ha a lány ennyire naív megérdemli legfeljebb fogadj a lánnyal, hogy a pasija megint cserben fogja hagyni persze csak viccelődve és amikor bekövetkezik, akkor rávilágítani hogy"na ugye én megmondtam mindig ezt csinálja a palid":P
2012. márc. 5. 22:39
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

ÚRISTEN!:|

Hát én nő vagyok,de én már kivágtam volna a pasi helyében az biztos!

Nekem barátnőm volt ennek egy enyhébb kiadása!Állandóan célozgatott,tervezgetett,szekálta a pasiját!

Én megmondtam barátnőmnek hogy fejezze be mert gusztustalan amit csinál és már én meguntam akkor szegény pasija mit érezhet....

A pasi is hülye volt mert ő is tervezgetett,de megmondta hogy amíg nincs elég pénz meg nem költöznek el addig felejtős!Na meg ő ha eljegyzi akkor egy év múlva el is veszi!

Na hát ment a huzavona aztán csak kisajtolta a csaj a gyűrűt,megvették de mire eljegyzés lett volna a pasi lelépett!(milyen meglepő...)

Ha egy nőben van csak egy csepp tartás és nőiesség ilyet nem csinál!Megalázó mind a férfinak mind a nőnek!

2012. márc. 6. 09:10
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom zsák a foltját megtalálta!

A lány szépen egyedül lerendez eltervez mindent, úgy hogy még meg sem kérték a kezét. Jó hogy nem már időpontot foglal, meg étteremben menüt választ, meghívót küld.

A pasi meg kamuzik, terel.

Vicc mind a kettő! Vajon hány évig húzzák együtt és melyik rúgja fel végül a kapcsolatot, vagy törődik bele a másik döntésébe?

2012. márc. 6. 10:23
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
En a lanyt nagyon sajnalom... Valoszinuleg ugy erzi, hogy minden rendben van, 4 eve egyutt van a pasival, talan erzi, hogy ketyeg a biologiai oraja is, meg akar allapodni es csaladot alapitani. Talan ugy gondolja, hogy a baratja vallarol leveszi az eskuvoszervezes gondjat, mert hat meglesz az eljegyzes, lesz eskuvo is... Mindenki azt mondja, hogy nem kell belefolyni az o eletukbe, de valahogy en nem tudom teljes nyugalommal nezni, hogy masok hogy mennek neki a falnak. Tehat a helyedben valahogy ravezetnem a lanyt a gondolkodasra, hogy beszelgessenek el a baratjaval oszinten. Ha latnam, hogy nem megy, nincs eredmeny es meg mindig a fellegek kozott jar, irnek neki egy (nem kezzel irt) levelet (esetleg egy csak erre hasznalt e-mail fiokbol), amiben elmondanam, hogy a hata mogott miket mond a baratja a hazassagrol. Szemely szerint en nagyon megutalnek mindenkit, ha ez kiderulne, es az is, hogy sok jo ismerosom/baratom mindezt tudta es csak neztek az egeszet es hallgattak... Ha ugy erzed, baratja vagy ennek a lanynak, lepned kell az erdekeben, hogy ne vesztegesse az idejet a baratja mellett, aki nem tervez vele jovot.
2012. márc. 6. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!