Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mi kell az eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi kell az eljegyzéshez?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy picit furán hat a kérdés, de komolyan kérdezem. Két ember, az biztos. De feltétlen kell romantikus hely, szép gyűrű, parti, szülők, vagy hogy megváltozzon az állapot facebook-on? Vagy elég egy elhatározás, kérdés? Azért kérdezem, mert sejtem, hogy minden lány ilyen romantikus eljegyzésről álmodik, és én is szeretném, ha jó lenne, de sajnos most nincs pénzem ilyesmire. Gyűjtögessek, és legyen belőle egy szép meglepetés, (ki tudja mikor) vagy egy vaterás gyűrűvel kérjem meg otthon, aztán slusszpassz?
2012. febr. 25. 07:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Figyelj,engem lassan 1 éve akar megkérni a párom,de sehogy se tudom eléggé érzékeltetni számára,hogy nem a szuperegyedi gyűrű,exkluzív környezet és a mielőbbi esküvő a lényeg,annyira imádom,hogy bármivel és bárhol kérte volna meg a kezem,már rég sokkal boldogabb lennék,mivel a lényeg az,hogy megtegyük ezt a gesztust egymás felé.. Ha valaki nem így gondolja,akkor még nem érett a házasságra,vagy nem találta meg az Igazit. Persze én is oda meg vissza lennék a gyönyörűségtől,ha egy királynői gyűrűt kapnék valahol a pálmafák alatt,naplementében,de komolyan nem emiatt lesz szép az egész!;) Úgyhogy sok sikert a tervezéshez,biztos sikerül gazdaságosan megoldani!:)
2012. márc. 3. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!