Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt melyik kézre szokták felhúzni?
Szia!!
Én még nem vagyok házas,de már eljegyzett a párom!!Én a jobb kezemen hordom,méghozzá a mutatóujjamon!!Ennek pedig egyetlen oka van!!Németországban élünk,és itt a legkisebb női gyűrű ,ha jól tudom,az 52-es méret!!A helyzet viszont az,hogy nekem még a 48-asnál is vékonyabbak az ujjaim!!Így egészen egyszerűen csak erre az egy ujjamra jó a gyűrű,a jobb kezem mutatóujjára!!Az esküvőivel majd körültekintőbbek leszünk,akkor úgyis csináltatjuk!!Egyébként szerintem egyáltalán nem probléma,hogy te az egészséges kezeden fogod hordani mind a kettőt,nem hinném,hogy bárki is megszólna érte!!Neked ugyanannyit jelent,teljesen mindegy,melyik kezeden van!!Sok boldogságot neked! :)
Azon az újadon hordon amelyiken csak szeretnéd!
Elvileg menyasszonyként a bal kezeden, házasként meg a jobb kezeden kéne hordanod, de semmi katasztrófa nem történik, ha nem ott hordod, és senki nem fog megszólni érte, hogy mit hol hordasz!
Az én barátnőm is a balon hordja, mert ott szeretné. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!