Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudják a fiúk, hogy mekkora a lány ujja, mikor gyűrűt vesznek?
A fiúk sehonnan nem tudják, a kisujj fele szerintem is jó megoldás, de nekünk ennek ellenére igazíttatni kellett, ami egy jó újabb közös program volt, szóval mindegy is, csak kérd meg és legyetek boldogok! :)
(Édesapám azt mondta Édesanyámnak amikor odaértek egy gyűrűboltba: "Akkor most ide bemegyünk")
Így is lehet :)
Én vettem egy gyűrű méretezőt, pontosabban ujjmérőt.. vagy hogy is hívják... mindegy, elraktam, majd egyik este "véletlenül" megtaláltam, amikor "véletlenül" kerestünk valamit Barátnőmmel, amit pont abba a szekrénybe raktam, ahova a mérő került, csak "elfelejtettem".
Mondtam neki ezt is rég láttam, és lemértem vele az ujjaimat, mondván hogy kíváncsi vagyok mennyit változott, a gyűrűimet ugyanis szorosabbnak érzem, mint régebben, biztos híztam, majd odaadtam neki. És megmérte a saját gyűrűsujját, ahogy vártam. Innen tudom mekkora gyűrűt kell majd vennem neki.
Megjegyzem egy ilyen mérő birtoklása gyanús lehet, ha nem hordasz gyűrűt és veszel magadnak időnként egy-egy újabbat. Esetemben viszont pont jól jött, ő ugyanis nem hord gyűrűt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!