Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jelentése, ha a feleség csak a középső ujján hord gyűrűt?
Az a gyűrű, ami a középső ujjára jó, a gyűrűsujjáról egy nap alatt elveszne. Tedd már a kezed magad elé és hasonlítsd össze, hogy melyik vékonyabb ujj, így rögtön megérted.
Nem kell ideológiát gyártani a gyűrűhordásról. Ezen a módon biztonságos és kényelmes.
Mindenkivel egyet értek. :)
Ha a középső ujján hordja, akkor az azt jelenti, hogy arra az ujjára jó. Ebből következik, hogy mivel a gyűrűs ujj vékonyabb, arra NAGY lenne. Ha pedig nagy a gyűrű a gyűrűs ujjra, de mégis ráhúzza, akkor ELHAGYNÁ. De mivel fontos neki a házasság, a férj, a gyűrű -mivel hordani akarja - így a középső ujjárra húzza, NEHOGY elhagyja.
Vagy arra jó, vagy ott szereti hordani. Én pl gyűrűsujjon nem szeretek semmilyen győrőt, zavar, kényelmetlen.
Amúgy azt jelenit, hogy teliholdkor vérfarkassá fog válni, és szeretne veled hetyegni akkor éjfélkor a két faluval odébbi gémeskútnál, majd széttép, amiért ilyen ökörségeket kérdezel. Mi lenne, ha nála kérdeznél rá? Ja, hogy a kommunikáció már nem menő? Akkor legalább írj neki egy facebook üzit. XD
jelezni akar neked ezzel, hogy dugd meg.
ezt akartad hallani? :D
Megcsal,velem...
én mondtam neki hogy tartsa ott a gyűrűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!