Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Számítasz rá, hogy az ünnepek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítasz rá, hogy az ünnepek alkalmával megkérik a kezed?

Figyelt kérdés
(Mióta vagytok együtt,hány évesek vagytok?)
2011. dec. 15. 10:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek!:)

Én sem számítok rá,mert már mondta a párom,h biztos nem lesz összefüggésben semmilyen ünneppel,akkor fogja megérni a kezem,mikor nem is számítok rá...(de mostanában megint olyan sokszor felhozódott a házasság,és gyerek téma,h nehezen találna olyan időpontot,amikor egyáltalán nem számítok rá:D) sőt én meg azt mondtam neki,h nem akarok évekig menyasszony lenni...de remélem ezt elfelejtette,mert megváltozott a véleményem azóta:D tudom,h a közeljövőben nem lesz esküvőnk,de ez lesz a 4.közös karácsonyunk,és titkon azért elképzeltem már,milyen romantikus lenne,ha egy gyűrűvel lepne meg,és ennek örülnék most a legjobban vmi "személytelen" dolog helyett,amire jövőre már nem is fogok emlékezni:/:)

(Egyébként a párom 33 éves,én pedig 21 vagyok)

2011. dec. 15. 13:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

nekünk most vasárnap megvolt :)

(tudom, nem karácsony, de a család majd akkor tudja meg, mert akkor találkozunk legközelebb)

2 éve együtt, 21, 30

2011. dec. 15. 13:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Számítok-e? Inkább reménykedem!

4 éve vagyunk együtt és mostanában volt egy-két nehézség, sőt igazából a jövő év is kiszámíthatatlan egyéb okokból... noh, elkalandozok! A lényeg, hogy szeretjük egymást és igen, ennél már csak akkor lennék boldogabb, ha feltenné a nagy kérdést és kicsit hivatalosabban is összetartoznánk!

24/L, 27/F

2011. dec. 15. 14:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem számítok, rá,bár szeretném nagyon,ha megkérné a kezem.

2,5 éve élünk együtt,de régebb óta ismerjük egymást.

Saját házamban lakunk,tartozásom nincs,Neki sincs,anyagilag minden rendben azt mondhatom.Szeretjük egymást,de kár lenne reménykednem még,csalódnék,azt hisze,m.

Pedig titkon mindig reménykedek(névnap,karácsony,szülinap...bár ez utóbbit rendszerint elfelejti;nem rosszindulatból,egyszerűen feledékeny)

21/L és 24F

2011. dec. 15. 15:13
 15/23 anonim válasza:
100%
Nem,nem számítok rá! Sőőőt kizárt dolognak tartom.
2011. dec. 15. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Mert már megkérte a kezem! :)

Valamivel több, mint 2 éve vagyunk együtt, én 21, ő 27.

2011. dec. 16. 08:53
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi már lassan 8 éve vagyunk együtt, Ő 25, én pedig 23

éves vagyok. Már 3 éve várom minden karácsonykor, hogy megkéri a kezemet, de ez az álmom valószínű, hogy idén sem fog teljesülni. :(

Még így 1 héttel karácsony előtt is állandóan azt kérdezgeti, mit kérek karácsonyra? Ami eleve egy hülye kérdés szerintem, hiszen nyilván nem fogom azt mondani, hogy eljegyzést, hiszen ha Neki eddig eszébe sem jutott, akkor igazából nincs értelme, úgy nem az igazi. :/

Nagyon szeretjük, imádjuk egymást még most is, de néha úgy érzem, hogy sosem fogunk egy szinttel magasabbra lépni a kapcsolatunkban. Pedig én már sokszor mondtam Neki, hogy szeretném megtartani a hagyományt, először eljegyzés, házasság, aztán gyerek. Én így láttam a szüleimtől és a környezetemben is általában ez a jellemző. De azt hiszem most már "túlválaszoltam" a kérdést. :)

2011. dec. 16. 12:26
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nagy meglepetésemre megkérték. Vártam már, de nem gondoltam volna. Esküvő nem lesz, én nem szeretnék. 21n 29ffi 15hó baba. 4. éve vagyunk együtt
2012. jan. 4. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
kedves utolsó. miért nem szeretnél esküvőt? megkérdezhetem?
2012. jan. 4. 10:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Az elején megbeszéltük, hogy nem házasodunk össze.

22/L - 23/F - 2év

2012. jan. 4. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!