Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Számítasz rá, hogy az ünnepek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítasz rá, hogy az ünnepek alkalmával megkérik a kezed?

Figyelt kérdés
(Mióta vagytok együtt,hány évesek vagytok?)
2011. dec. 15. 10:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

3,5 éve vagyunk együtt.Én 23, ő 26. Örülnék neki, de nem számítok rá, mert ha nem, akkor csalódnék kicsit. :)

Tudom, hogy szeret engem és komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, így nem kattogok rajta..Majd ha meg szeretné kérni a kezem, akkor megteszi. :)

2011. dec. 15. 10:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

4,5 éve vagyunk együtt, ez lesz az 5. karácsonyunk:)

Nem számítok arra, hogy megkéri a kezemet, ha megkérné nagyot néznék:) (ne nem fogja, mert egyszer említettem neki, hogy nem szeretném más ünnepel összehozni...és azt is tudom kettesben leszünk majd:D)

Úgyhogy nem számítok rá, de ha megkérne igen-t mondanék nagy nagy örömmel:)

Kérdező, Te csak nem számítasz rá?:P

21-L

2011. dec. 15. 10:41
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

egy hete még számítottam rá vagyis reménykedtem, de ez most az elkövetkezendő 3 évben nem lesz lehetséges

2 éve vagyunk együtt, van egy pici babánk

24 és 30 évesek

2011. dec. 15. 10:54
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, már pár hónapja azon kattogok, milyen romantikus lenne, ha a párom (33F) karácsonyi ajándékként megkérné a kezem! De csak hiú ábránd, mert úgy érzem, soha nem akar megnősülni, pedig azt tudjuk mindketten, hogy csakis együtt akarjuk leélni az életünket és nagyon-nagyon boldogok vagyunk. Januárban lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk. 32 éves vagyok. Mivel gyermeket nem szeretnénk, ezért úgy gondolom, hogy a lánykérés is sajnos kimarad az életünkből, pedig azt nagyon szeretném, ha a felesége lennék és nem csak az élettársa. Szóval én nem számítok rá, mert tudom, hogy képtelenség, de álmodozom róla folyamatosan.
2011. dec. 15. 11:12
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Kedves utolsó. azt megkérdezhetem, hogy miért nem szeretnétek babát?
2011. dec. 15. 11:17
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem :D 3 éve vagyunk együtt, én 20 vagyok, Ő 23. Már sokszor beszéltünk róla hogy majd milyen lesz később, meg majd a felesége leszek stb, de hát az még nem most lesz...
2011. dec. 15. 11:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ez lesz a harmadik karácsonyunk együtt, de még tanulunk, ösztöndíjból, diákmunkából tartjuk el magunkat. Erre még nem érdemes alapozni.

24n, 24f

2011. dec. 15. 11:30
 8/23 anonim ***** válasza:
84%

Bár titkon legbelül nagyon vágyok rá, sokszor viccelődve is megemlítem páromnak, hogy már kaptam tőle nyakláncot, karkötőt minden féle ékszert, és most már jó lenne ha egy nagyon kis kicsike karikát kapnék!! :) Jót kacag rajta! :)

Mi helyzetünk kicsit nehézkes, bár már 2,5 éve vagyunk együtt szeretetben, boldogságban, de sajnos hivatalosan nem zárult még le a válópere, és ismerem páromat, hogy addig nem fogja megkérni a kezem... én 26 nő, ő 37 férfi

2011. dec. 15. 11:43
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem. 3 eve vagyunk egyutt, en 21 o 27 eves. Kesobbi idopontban szeretnenk, illetve nem szeretnem ha mas unnepekhez pl karacsonyhoz lenne kotve ez az egesz.
2011. dec. 15. 12:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Pedig szeretném,de nem fogja,mert amikor még ismerkedtünk,szóba került,és határozottan kijelentettem,hogy 24 évesen én fiatal vagyok ehhez,majd ráér 30 körül.Persze mindezt rossz kapcsolatok miatt mondtam.

De ő végre az akivel el tudom képzelni,hogy hozzámenjek.Már csak a tudtára kellene adni,mert ő nem fogja megkérdezni,pedig szeretné.

2011. dec. 15. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!