Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítasz rá, hogy az ünnepek alkalmával megkérik a kezed?
3,5 éve vagyunk együtt.Én 23, ő 26. Örülnék neki, de nem számítok rá, mert ha nem, akkor csalódnék kicsit. :)
Tudom, hogy szeret engem és komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, így nem kattogok rajta..Majd ha meg szeretné kérni a kezem, akkor megteszi. :)
4,5 éve vagyunk együtt, ez lesz az 5. karácsonyunk:)
Nem számítok arra, hogy megkéri a kezemet, ha megkérné nagyot néznék:) (ne nem fogja, mert egyszer említettem neki, hogy nem szeretném más ünnepel összehozni...és azt is tudom kettesben leszünk majd:D)
Úgyhogy nem számítok rá, de ha megkérne igen-t mondanék nagy nagy örömmel:)
Kérdező, Te csak nem számítasz rá?:P
21-L
egy hete még számítottam rá vagyis reménykedtem, de ez most az elkövetkezendő 3 évben nem lesz lehetséges
2 éve vagyunk együtt, van egy pici babánk
24 és 30 évesek
Nem.
Ez lesz a harmadik karácsonyunk együtt, de még tanulunk, ösztöndíjból, diákmunkából tartjuk el magunkat. Erre még nem érdemes alapozni.
24n, 24f
Bár titkon legbelül nagyon vágyok rá, sokszor viccelődve is megemlítem páromnak, hogy már kaptam tőle nyakláncot, karkötőt minden féle ékszert, és most már jó lenne ha egy nagyon kis kicsike karikát kapnék!! :) Jót kacag rajta! :)
Mi helyzetünk kicsit nehézkes, bár már 2,5 éve vagyunk együtt szeretetben, boldogságban, de sajnos hivatalosan nem zárult még le a válópere, és ismerem páromat, hogy addig nem fogja megkérni a kezem... én 26 nő, ő 37 férfi
Nem
Pedig szeretném,de nem fogja,mert amikor még ismerkedtünk,szóba került,és határozottan kijelentettem,hogy 24 évesen én fiatal vagyok ehhez,majd ráér 30 körül.Persze mindezt rossz kapcsolatok miatt mondtam.
De ő végre az akivel el tudom képzelni,hogy hozzámenjek.Már csak a tudtára kellene adni,mert ő nem fogja megkérdezni,pedig szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!