Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozzak rá?
Párommal már egy ideje együtt vagyunk. Nagyon szeretném, ha eljegyezne, mert bár ezt csak egy gesztus, nekem sokat jelentene.:-)Beszéltünk már róla régebben, tudja, hogy ezt szeretném. Valamelyik nap megkérdezte, hogy mit szeretném, hogy hozzon a Jézuska.
Mondtam neki, hogy szerintem tudja, minek örülnék. Erre incselkedve próbált rávenni, hogy írjak neki levelet... A válaszom az volt, hogy szégyenlős vagyok, ezért ez nem jó ötlet:-) Erre szegény elég tanácstalan arcot vágott.
Nem kierőltetni akarom ezt, csak hát... pasi, na! Nem biztos, hogy így leesik neki a tantusz. Face-to-face nem tudom/szeretném elmondani, szeretném, ha meglepi lenne!
A sz.gépem asztalára már raktam ki a nekem tetsző gyűrűkről képet, de a gépnél nem nagyon ül. Pont 2-3 hete mondtam neki, hogy úgy szeretnék valami ékszert hordani (eddig nem nagyon hordtam semmit, mostanában kezdtem el pl. nyakláncot viselni). Van gyűrűm, ami alapján tudná a méretet, és az anyagiak sem mérvadóak túlzottan, mert az egyszerűséget szeretem, semmi sallang, sárgaarany, meg egy kis kő, és ezeket már max. 20.000 Ft.-ért kapni.
Segítsetek, hogy célozzak rá még finoman? Vagy ha megírnám a levelet, akkor hogy körítsem a dolgot?
Köszi a segítséget! :-)
Én azt szoktam mondani, hogy "nem leszek a feleséged" :D amikor haragszom rá valami semmiségért...Ő meg néha mondja, hogy nem lesz a férjem. Kicsit patthelyzetben vagyok ezzel a dologgal én is, mert bár tudom, hogy ő nagyon szeretne eljegyzést (már gimi 4. óta) valamiért eddig nem jöhetett össze. Jövőben szeretnénk összeköltözni, remélem, addig erőt vesz magán, mert számomra fontos lenne összeköltözés előtt a dolog. Utána már slampos, gyerek után már egyenesen gáznak tartom. (persze nem zavar aki így csinálja, de az én életem az én életem...)
Úgyhogy még van 6 hónapom kb. izgulni, hogy megteszi-e, meglátjuk mit hoz a nyár...:)
Ha nem tudod biztosan, hogy Ő mit szeretne, ne célozgass, mert elveszíted.
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!