Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan célozzak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan célozzak rá?

Figyelt kérdés

Párommal már egy ideje együtt vagyunk. Nagyon szeretném, ha eljegyezne, mert bár ezt csak egy gesztus, nekem sokat jelentene.:-)Beszéltünk már róla régebben, tudja, hogy ezt szeretném. Valamelyik nap megkérdezte, hogy mit szeretném, hogy hozzon a Jézuska.

Mondtam neki, hogy szerintem tudja, minek örülnék. Erre incselkedve próbált rávenni, hogy írjak neki levelet... A válaszom az volt, hogy szégyenlős vagyok, ezért ez nem jó ötlet:-) Erre szegény elég tanácstalan arcot vágott.

Nem kierőltetni akarom ezt, csak hát... pasi, na! Nem biztos, hogy így leesik neki a tantusz. Face-to-face nem tudom/szeretném elmondani, szeretném, ha meglepi lenne!

A sz.gépem asztalára már raktam ki a nekem tetsző gyűrűkről képet, de a gépnél nem nagyon ül. Pont 2-3 hete mondtam neki, hogy úgy szeretnék valami ékszert hordani (eddig nem nagyon hordtam semmit, mostanában kezdtem el pl. nyakláncot viselni). Van gyűrűm, ami alapján tudná a méretet, és az anyagiak sem mérvadóak túlzottan, mert az egyszerűséget szeretem, semmi sallang, sárgaarany, meg egy kis kő, és ezeket már max. 20.000 Ft.-ért kapni.

Segítsetek, hogy célozzak rá még finoman? Vagy ha megírnám a levelet, akkor hogy körítsem a dolgot?

Köszi a segítséget! :-)

2011. dec. 13. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szoktam mondani, hogy "nem leszek a feleséged" :D amikor haragszom rá valami semmiségért...Ő meg néha mondja, hogy nem lesz a férjem. Kicsit patthelyzetben vagyok ezzel a dologgal én is, mert bár tudom, hogy ő nagyon szeretne eljegyzést (már gimi 4. óta) valamiért eddig nem jöhetett össze. Jövőben szeretnénk összeköltözni, remélem, addig erőt vesz magán, mert számomra fontos lenne összeköltözés előtt a dolog. Utána már slampos, gyerek után már egyenesen gáznak tartom. (persze nem zavar aki így csinálja, de az én életem az én életem...)

Úgyhogy még van 6 hónapom kb. izgulni, hogy megteszi-e, meglátjuk mit hoz a nyár...:)

Ha nem tudod biztosan, hogy Ő mit szeretne, ne célozgass, mert elveszíted.

21-L

2011. dec. 15. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!