Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozzak rá?
Párommal már egy ideje együtt vagyunk. Nagyon szeretném, ha eljegyezne, mert bár ezt csak egy gesztus, nekem sokat jelentene.:-)Beszéltünk már róla régebben, tudja, hogy ezt szeretném. Valamelyik nap megkérdezte, hogy mit szeretném, hogy hozzon a Jézuska.
Mondtam neki, hogy szerintem tudja, minek örülnék. Erre incselkedve próbált rávenni, hogy írjak neki levelet... A válaszom az volt, hogy szégyenlős vagyok, ezért ez nem jó ötlet:-) Erre szegény elég tanácstalan arcot vágott.
Nem kierőltetni akarom ezt, csak hát... pasi, na! Nem biztos, hogy így leesik neki a tantusz. Face-to-face nem tudom/szeretném elmondani, szeretném, ha meglepi lenne!
A sz.gépem asztalára már raktam ki a nekem tetsző gyűrűkről képet, de a gépnél nem nagyon ül. Pont 2-3 hete mondtam neki, hogy úgy szeretnék valami ékszert hordani (eddig nem nagyon hordtam semmit, mostanában kezdtem el pl. nyakláncot viselni). Van gyűrűm, ami alapján tudná a méretet, és az anyagiak sem mérvadóak túlzottan, mert az egyszerűséget szeretem, semmi sallang, sárgaarany, meg egy kis kő, és ezeket már max. 20.000 Ft.-ért kapni.
Segítsetek, hogy célozzak rá még finoman? Vagy ha megírnám a levelet, akkor hogy körítsem a dolgot?
Köszi a segítséget! :-)
Én azt szoktam csinálni, hogy amikor kér tőlem valamit, hogy csináljam meg neki, és nincs túl sok kedvem hozzá, akkor benyögöm h feleségül ne vegyelek? Erre a válasz, h majd ő engem.
Ami még messze van, meg remélem tudja hogy nem is célozgatásnak szánom, de akár lehet annak is venni.
Szerintem inkább ne célozgass többet, mer a végén csak az fog kisülni belőle, hogy csak a kedvedért fogja megkérni a kezed!
Ha neked is is fontos akkor mondjál neki bármit.
Bírom amikor sok lány kiakarja erőszakolni a gyűrűt....
Mellesleg az elsővel nagyon egyet értek!
figy, az élet nem egy amerikai film. "ez csak egy gesztus" hmmm, az volna? szerintem pedig ez egy nagyon is komoly döntés. az életetekről van szó. (persze értem a logikádat, hogy a gyűrű csak egy szimbólum, csak épp azt felejted el, hogy minek a szimbóluma), ha nem gondolod kolyan, ne forszírozd a dolgot. habár, ha te komolyan gondolod, akkor se.
ez nem olyasmi, hogy ha az egyik vágyik rá, akkor a másik majd "beadja a derekát". mindkettőnek akarni kell, magától. vagy tán azt szeretnéd, hogy muszájból tegye? jaaa és még egy "apróság" gyűrű: sárga arany, egyszerű, semmi sallang, kő NÉLKÜL: minimum dupla annyiba kerül, mit szerinted, de inkább többe, mérettől függően. és az még csak az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!