Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a nevem?
Második: nekem pl. három keresztnevem van, mégiscsak egyet használok. Soha nem irtam alá a másik kettőt sehol, pedig úgy vagyok anyakönyvezve.
Kérdező: szerintem ha a férjed használja a második keresztnevét, akkor felveheted úgy, ha nem akkor szerintem nem, hiszen ő sem úgy használja.
De biztosan nem tudom, tehát inkább kérdezd majd meg az anyakönyvvezetőt, vagy egy ügyvédet.
L/24
Én is Földvári Imre Jánosné voltam,de mindenhol, ha alá írni kellet azt írtam alá Földvári Imréné,,még a személy igazolványomba is!
Csak akkor kell leírni a teljes nevet ha valami hivatalos papírt töltesz ki. De az aláírás ott se kell mind a 3 név.
28 éve nálam így van :)
Bocs az OFF-ért:
Utolsó, lehet 3 keresztneve, nekem is annyi van.
Vezetéknevem+ Petra Enikő Rita.
És mint irtam, csak egyet használok (a Petrát), tehát mindenki maga dönt ilyenkor.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!