Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzes Karacsony elso napjan?
Figyelt kérdés
Kinek volt ekkor,vagy ezekben a napokban eljegyzese?Nem mondott senki semmit hogy nem illo vagy hasonlo?2011. nov. 22. 20:45
11/13 anonim válasza:
Utolso!
Párod hogyan és hány év után kérte meg a kezed?
12/13 k.bogi válasza:
Nekünk most lesz 25-én az eljegyzésünk. Szerintem nincs semmi gond az időponttal. Egyrészt emlékezetes marad, másrészt meg én úgy tudom (de nem biztos!), hogy faluban pont, hogy egy nem hétköznapi eseményhez szokták kötni az eljegyzést!! Mondjuk én nem vagyok falusi, de a párom családja igen. (Nem miattuk lesz karácsonykor az eljegyzés!!) Szerintem szép lesz. És aki az eljegyzés előtt arra gondol, hogy milyen lesz, ha vége a kapcsolatnak....hát nem tudom...persze benne van a pakliba, de szerintem inkább élvezni kell ezeket a boldog pillanatokat és jövőre meg pozitívan kell gondolni! Legalábbis nekem ez a véleményem.
13/13 anonim válasza:
Én nem nagyon örülnék, ha Karácsonykor kérné meg a kezemet a párom..vhogy snassznak tartanám..ahogy azt is, ha a szülinapomon tenné..de én amúgy sem szeretem a szokványos dolgokat..
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!